Οι τηλεθεατές… ακολουθούν τους Τούρκους!

Πιστοί στις τούρκικες σειρές παραμένουν καθημερινά οι έλληνες τηλεθεατές, όπως αποδεικνύεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen.

Από την αρχή της βδομάδας, που έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η εκπομπή «Fthis TV» οι περισσότεροι τηλεθεατές παραμένουν κολλημένοι στο MEGA παρακολουθώντας την τούρκικη σειρά «Sila». Έτσι, παρά τις προσπάθειες της Σταματίνας Τσιμτσιλή που την παρουσιάζει, είναι ολοφάνερο ότι λίγοι είναι οι τηλεθεατές που ακούν τον τίτλο της «Follow This TV», και τελικά την ακολουθούν.

Χθες λοιπόν, για ακόμα μία μέρα η τούρκικη σειρά κέρδισε άνετα στην κούρσα της τηλεθέασης, σημειώνοντας 34,05 μέσο όρο, ενώ η life style εκπομπή του ΑΝΤ1 έμεινε να την ακολουθεί από πολύ μακριά, αφού έκανε 11,85 μέσο όρο.

Αναλυτικά, τα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν τα δύο προγράμματα την ώρα που βρέθηκαν το ένα απέναντι από το άλλο, είναι τα εξής:

Όπως φαίνεται λοιπόν, οι περισσότεροι τηλεθεατές ακολουθούν τους τούρκους πρωταγωνιστές και λίγοι είναι αυτοί που θέλουν εκείνη την ώρα να παρακολουθήσουν μία εκπομπή όχι και τόσο… άνετη, αφού όταν υπάρχει καλεσμένος, η εικόνα στο μικρό στούντιο είναι… στριμωγμένη, με την παρουσιάστρια να είναι λες και θα… αγκαλιαστεί με τον καλεσμένο της! Κι είναι φανερό ότι εκείνη την ώρα οι τηλεθεατές θέλουν να έχουν μία… ευρύτερη άνεση!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Κατάφερε η Σταματίνα να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης;