Οι τελευταίες στιγμές του Μανώλη Αγγελόπουλου πριν τον θάνατό του!

«Πριν μπει στο χειρουργείο, με φώναξε μέσα στο δωμάτιο και μου είπε…»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» παραχώρησαν τα παιδιά του Μανώλη Αγγελόπουλου, Στάθης και Ηλίας, οι οποίοι μίλησαν μεταξύ άλλων για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα τους, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 1989.

«Ο πατέρας μου ήθελε να παντρευτώ τσιγγάνα και τη γλίτωσα στο τσακ»!

Στάθης Αγγελόπουλος: «Ήταν άρρωστος, αδυνάτιζε, κανείς δεν ήξερε τι είχε. Δεν βρέθηκε ένας γιατρός από τους 4000 που επισκέφτηκε να του πει “Μανώλη, έχεις θυρεοειδή”. Έναν απλό θυρεοειδή είχε και δημιούργησε όλο αυτό το πρόβλημα. Δεν πρόλαβα να του πω αυτά που ήθελα. Δεν περίμενε κανείς ότι θα μπει και δεν θα βγει. Στην Αγγλία πήγαμε για μια εγχείρηση ρουτίνας, έτσι την είχαν αυτή την επέμβαση εκεί πέρα. Δεν είχαν προλάβει τα αδέρφια μου να έρθουν στο Λονδίνο, έτυχε να πάω εγώ πιο μπροστά και πριν μπει στο χειρουργείο με φώναξε μέσα στο δωμάτιο και μου λέει “σε παρακαλώ, αν συμβεί κάτι, να είστε αγαπημένοι με τα αδέρφια σου και να είστε κοντά ο ένας με τον άλλον”. Αυτή ήταν νομίζω η πιο δυνατή στιγμή για μένα από τον πατέρα μου».

Ηλίας Αγγελόπουλος: «Είχε πάει Θεσσαλονίκη και μας πήρε και μας είπε να πάμε στο αεροδρόμιο, ξαφνικά μετά από τόσα χρόνια, να τον πάρουμε. Πήγαμε και μόλις βγήκε και μας είδε έβαλε τα κλάματα. Δεν πρόλαβα να του πω αυτά που ήθελα. Δεν πέρασε ούτε για ένα δευτερόλεπτο από το μυαλό μου ότι θα πεθάνει ο πατέρας μου. Όταν μας πήραν τηλέφωνο από το νοσοκομείο στις 6 το πρωί και είπαν “έλα, τελειώσαμε”, νόμιζα, έλα τελειώσαμε, δεν μου πέρασε από το μυαλό. Όταν πήγα και τον είδα νεκρό, τα έχασα. Εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκα ότι αυτή η περίπτωση υπήρχε εντονότερα απ’ όλες τις άλλες. Εκείνη τη στιγμή το κατάλαβα και έσκασα, τρελάθηκα στο κλάμα κι έδωσε μία στην πόρτα και την έσπασα».