Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης τα βάζουν με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Το τηλεοπτικό μενού της ημέρας!

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ – 21:00 ANT1

Ο έμπειρος Μάικλ Μαν σκηνοθετεί με δυναμισμό μια ταινία με καταιγιστική δράση και αγωνία. Ο Τομ Κρουζ κερδίζει τις εντυπώσεις με μια ερμηνεία – έκπληξη στον ρόλο του «κακού» έχοντας στο πλευρό του τον βραβευμένο με Όσκαρ Τζέιμι Φοξ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μαξ είναι ένας οδηγός ταξί που ονειρεύεται να ανοίξει τη δική του επιχείρηση. Ο Βίνσεντ είναι επαγγελματίας δολοφόνος που σε ένα βράδυ πρέπει να σκοτώσει πέντε ανθρώπους, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες ενός εγκλήματος. Όταν οι δυο τους συναντιούνται, ο Βίνσεντ, αργά αλλά σταθερά, καταστρέφει όλα τα όνειρα του Μαξ, καθώς τον αναγκάζει να τον βοηθήσει στην αποστολή του. Ο ήσυχος και νομοταγής Μαξ αναγκάζεται να λειτουργήσει αντίθετα με τη θέληση του. Ο κυνικός Βίνσεντ κυριαρχεί ολοκληρωτικά πάνω του. Ενώ οι αστυνομικές αρχές του Λος Αντζελες και το FBI τους καταδιώκουν στην «Πόλη των Αγγέλων», ο Μαξ και ο Βίνσεντ θα αναγκαστούν πολλές φορές να βασιστούν ο ένας στον άλλον προκειμένου να επιβιώσουν σε μια μοιραία διαδρομή με απρόβλεπτη εξέλιξη…

MINUTE TO WIN IT – 21:00 MEGA

Περιγραφή
Η 27χρονη ναυαγοσώστρια Χάρις είναι αποφασισμένη να μας αποδείξει ότι διαθέτει όλα όσα χρειάζεται για να κερδίσει!
Δυναμική και προσηλωμένη έρχεται αντιμέτωπη με πολλά απειλητικά χαρτομάντιλα, δυναμικά φακελάκια τσαγιού, χρωματιστά καραμελάκια, κινούμενα cd, μολύβια στον αέρα και μας μαθαίνει πως «ο τολμών νικά».
Το χρονόμετρο του «Minute to win it» τρελαίνεται και η Χάρις αναδεικνύεται σε παίκτρια υψηλών επιδόσεων διεκδικώντας με αξιώσεις τις 50.000 ευρώ.

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ – 21:00 STAR

ΥΠΟΘΕΣΗ: Τρία χρόνια μετά το πρώτο «κόλπο», η «Συμμορία των Εντεκα» επανέρχεται ανανεωμένη και ενισχυμένη με ένα ακόμα μέλος: τη γοητευτική Ιζαμπέλα. Ο Τέρι Μπένεντικτ ανακαλύπτει τα ίχνη του Ντάνι Οσιαν και των συνεργατών του και, με εκβιασμό, τους αναγκάζει να πραγματοποιήσουν μια σειρά από «χτυπήματα» σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, Παρίσι, Ρώμη, Αμστερνταμ έως το Σικάγο, το Λας Βέγκας και το Λος Αντζελες! Σκοπός του, να συγκεντρώσουν και να του αποδώσουν στο διπλάσιο το ποσό που απέσπασαν από τα καζίνο του!

Μία πράκτορας της Γιουροπόλ και ένας μυστηριώδης, εκκεντρικός Γάλλος διαρρήκτης θα κάνουν το παν για να ματαιώσουν τα σχέδιά τους…

TWO AND A HALF  MAN – ALPHA 21:00

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται οι ζωές δύο αδερφών, του αμετανόητου εργένη Charlie (Charlie Sheen) και του Alan Harper (Jon Cryer), οι οποίες ανατρέπονται όταν ο δεύτερος μετακομίζει στο σπίτι του πρώτου στην παραλία του Μαλιμπού, μαζί με τον γιο του Jake (Angus T. Jones). Η συγκατοίκηση των δυόμισι ανδρών γίνεται αφορμή για μία σειρά ευτράπελων καταστάσεων στις οποίες κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι γυναίκες που τους περιβάλλουν. Η σειρά έχει λάβει 30 υποψηφιότητες και 5 Βραβεία Emmy. Ακόμη, έχει προταθεί για δύο Χρυσές Σφαίρες και έχει αναδειχθεί ως η Πιο Αγαπημένη Κωμική Σειρά στα 35α People’s Choice Awards.