Οι σκηνοθέτες του Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος μιλούν αποκλειστικά στο Buzz του OTE TV

Αποκλειστική συνέντευξη με τους σκηνοθέτες, Άντονι και Τζο Ρούσο, του νέου blockbuster της Marvel, Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος, φιλοξενεί αυτή την Κυριακή 15 Μαΐου στις 20.30, η εκπομπή Buzz του ΟΤΕ TV, στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA 1 HD.

Οι διάσημοι σκηνοθέτες, που είναι αδέρφια, αποκάλυψαν στον Γιώργο Σατσίδη λεπτομέρειες από τα συναρπαστικά γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας, τρίτης συνέχειας του franchise του Captain America και δεύτερης με τις σκηνοθετικές τους οδηγίες, όπου πρωταγωνιστούν οι Κρις Έβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τζέρεμι Ρένερ, Πολ Ραντ κα. Μάλιστα, ο Τζο Ρούσο, μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV, σημείωσε ότι «O Κρις Έβανς έκανε καθημερινές προπονήσεις αντίστοιχες με εκείνες που κάνουν αθλητές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!», ενώ ο Άντονι αποκάλυψε για τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ πως «Δεν υπάρχει πιο αφοσιωμένος ηθοποιός, είναι ένας χαρισματικός καλλιτέχνης και ταυτόχρονα εκπληκτικός άνθρωπος». Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στην θρυλική μονομαχία μεταξύ του Ιron Man και του Captain America στην τελευταία σκηνή της ταινίας που έγινε viral!

Το Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος έχει να επιδείξει ένα εντυπωσιακό υπερηρωικό crossover, φέρνοντας μαζί τους Captain America, Iron Man, Spider-Man, Black Widow, Falcon, Hawkeye, Ant-Man, Black Panther, Scarlett Witch κ.ά.

Το τρέιλερ της εκπομπής