Οι πρώτες δηλώσεις της Μ. Πιερίδη μετά τη γέννηση του γιου της, στην Τατιάνα!

Πώς ένιωσε όταν τον κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της;

Αν και οι γιατροί της είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα έφερε στον κόσμο τον γιο της. Η Μαριάντα Πιερίδη γέννησε με καισαρική τομή τα ξημερώματα της Κυριακής και μάλιστα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τις σελίδες της στα social media. (Δείτε φωτογραφίες εδώ)

Η ευτυχισμένη μανούλα μίλησε σήμερα στην Τατιάνα για τα πρώτα συναισθήματά της και την στιγμή που κράτησε αγκαλιά το μωράκι της!

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ήταν ξύπνια σε όλη την διαδικασία καθώς δεν ήθελε να χάσει ούτε στιγμή από τον ερχομό του γιους της!

Ακόμα, εκμυστηρεύτηκε στο Μίλα ότι έχει ετοιμάσει με ταχύτητα αστραπής το δωμάτιο του μωρού της με την βοήθεια καλών της φίλων. Η αρχική ανησυχία της για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης, όπως είχε δηλώσει λίγες εβδομάδες πριν στην Τατιάνα, την είχε σταματήσει από το να κάνει τις προετοιμασίες νωρίτερα.

Η Μαριάντα δήλωσε επίσης ότι θα θηλάσει το μωράκι της για όσο περισσότερο μπορεί ενώ με δυσκολία μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για το μωράκι της!

Δείτε όσα είπε στο ΜΙΛΑ: