Οι παρουσιαστές του Mega στέλνουν μεγάλο «ευχαριστώ» στους καθημερινούς ήρωες

Mega

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθημερινούς ήρωες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή..."

Πιστό στη μάχη για την συνεχή και πληρέστερη ενημέρωση παραμένει το MEGA και στην πρωτοφανή δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε με πρωταγωνιστή τον κορονοϊό.

Με έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές, στις οποίες παρουσιάζεται με αμεσότητα όλη η σχετική ειδησεογραφία, αλλά και τις καθιερωμένες καθημερινές και εβδομαδιαίες εκπομπές, το Μεγάλο Κανάλι δίνει συνεχώς το παρών στο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό.

«Μένουμε σπίτι, μένουμε ενωμένοι» είναι, άλλωστε, το σύνθημα την τρέχουσα περίοδο.

Μέσα από ένα ξεχωριστό απόσπασμα, μάλιστα, σύσσωμο το ειδησεγραφικό τμήμα του καναλιού επιθυμεί να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους καθημερινούς μας ήρωες. Σε αυτό παρακολουθούμε τους: Δώρα Αναγνωστοπούλου, Νίκο Ευαγγελάτο, Ράνια Τζίμα, Νίκο Φιλιππίδη, Μπάγια Αντωνοπούλου, Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο, Γιώργο Χουδαλάκη, Άρη Ραβανό, Μαριλένα Γεραντώνη, Γιάννη Μούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο, Παναγιώτη Περπερίδη, Αντώνη Κατσαρό, Ζωή Δημητράκου.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθημερινούς μας ήρωες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, στο γενναίο προσωπικό που προσφέρει ασταμάτητα τις υπηρεσίες του, στο εθνικό σύστημα υγείας της χώρας, στους γιατρούς που βρίσκονται στο δύσκολο μέτωπο των μονάδων εντατικής θεραπείας και όλων των μονάδων, στο νοσηλευτικό προσωπικό, το ΕΚΑΒ, τους φροντιστές, τους υπαλλήλους, τους εθελοντές μας και όλους αυτούς που βοηθούν τη χώρα μας να αντιμετωπίσει την αδιανόητη κρίση του κορωνοϊού» σημειώνεται στο απόσπασμα.

Οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές του Mega ευχαριστούν τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό σε ολόκληρη τη χώρα αλλά και τους καθημερινούς ήρωες, από τους οδηγούς του ΕΚΑΒ και τους αστυνομικούς μέχρι τους υπαλλήλους των σούπερ μάρκετ.