Οι …μποναμάδες που φέρνει το 2014 ο ΑΝΤ1 για τους τηλεθεατές του!

Νέες προτάσεις περιλαμβάνει το τηλεοπτικό μενού του καναλιού του Αμαρουσίου για τους τηλεθεατές του, αρχές του 2014...

Η νέα χρονιά ήρθε και έφερε μαζί της ένα αναζωογονητικό αεράκι τηλεοπτικής ανανέωσης. Ένα αεράκι το οποίο θα αρχίσει σιγά-σιγά μετά τον Γενάρη να φυσά σχεδόν σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια, μιας και όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έφτασε η στιγμή της μερικής ανανέωσης.

Εξαίρεση στον τηλεοπτικό αυτό κανόνα δεν θα μπορούσε να αποτελεί ο ΑΝΤ1, μιας και το κανάλι του Αμαρουσίου μαζί με το Mega αποτελούν κλασικά τα δύο κανάλια που τηρούν ευλαβικά τις τηλεοπτικές παραδόσεις.Έτσι, λίαν συντόμως θα δούμε το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 να κάνει ένα μικρό λίφτινγκ, μιας και νέες τηλεοπτικές προτάσεις θα βγουν στον αέρα, στην προσπάθεια των υπευθύνων του καναλιού να ανανεώσουν την εικόνα τους και το περιεχόμενό τους, έχοντας φυσικά στόχο, να καταφέρουν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μέχρι το Μάιο, όπου και θα πέσει η τηλεοπτική αυλαία της σεζόν 2013-2014.

Συνολικά, λοιπόν, πέντε είναι τα ολοκαίνουρια προγράμματα που έχουν πάρει το πράσινο φως από την διοίκηση και οσονούπω θα ξεκινήσει η προετοιμασία τους, αν και κάποια από αυτά ήδη δουλεύονται και πριν τις γιορτές.

Ο «Σουλειμάν» τελείωσε, ζήτω ο… «Σουλειμάν»! Ναι, μπορεί η τούρκικη σειρά του ΑΝΤ1 να έριξε αυλαία, όμως, αν είστε εθισμένοι στα τούρκικα σαπούνια σας έχουμε ευχάριστα νέα. Οι Αντεννικοί δεν χάνουν χρόνο και έτσι από αυτή την εβδομάδα εντάσσουν στο πρόγραμμά τους μία νέα, καθημερινή σειρά made in Turkey, ευελπιστώντας πως θα τα καταφέρουν να διατηρήσουν την δυναμική τους στους πίνακες τηλεθέασης και φυσικά να κρατήσουν γερά απέναντι στα «Κλεμμένα Όνειρα» που σαρώνουν.

Παρόλα αυτά ο ΑΝΤ1 από Φλεβάρη αποφάσισε να μιλήσει… ελληνικά και στο prime-time του, εντάσσοντας στο «μενού» του την πολυαναμενόμενη κωμωδία του κουτιού των Ρήγα-Αποστόλου , «Τρίχες». Η σειρά αν και αρχικά είχε υπολογιστεί να βγει στον αέρα Νοέμβρη, κάποιες ξαφνικές αποχωρήσεις από το καστ, η αναζήτηση νέων προσώπων και η μη ολοκληρωμένη οικονομική συμφωνία με την εταιρία παραγωγής, ήταν παράγοντες που την κράτησαν πίσω. Τελικά, τους βασικούς ρόλους κρατούν οι Βασιλική Ανδρίτσου, Χρύσα Ρώπα, Τόνυ Δημητρίου, Τάσος Γιαννόπουλος, Παύλος Κοντογιαννίδης και Μιράντα Ζαφειροπούλου, ενώ από την σειρά θα περάσουν και αρκετοί ηθοποιοί ως guest από το κομμωτήριο της Βασιλικής Ανδρίτσου, στο οποίο και θα λαμβάνει χώρα το μεγαλύτερο κομμάτι της δράσης της σειράς και οι οποίοι θα λένε τον πόνο τους.

Και αν νομίζετε πως το «The Voice» από πλευράς σόου θα είναι η μοναδική πρόταση του ΑΝΤ1 για το δεύτερο κομμάτι της φετινής σεζόν απατάσθε. Εκτός από το “The Voice” ,λοιπόν, που ξεκινά την Παρασκευή, από τον Μάρτιο και μετά θα βγει στον αέρα και η δεύτερη τηλεοπτική έκδοση του “Your face sounds familiar”. Εννοείται πως η περσινή άκρως επιτυχημένη πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης, έχει κάνει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 να αδημονούν για την στιγμή της πρεμιέρας του. Και αν αναρωτιέστε για το αν η Μαρία Μπεκατώρου παραμένει στο τιμόνι της παρουσιάσης, σας απαντάμε πως «ναι»!

Τέλος, η επόμενη νέα πρόταση του ΑΝΤ1, ακούει στο όνομα «Wanted». Το «Wanted» είναι ο τίτλος του fresh, νεανικού παιχνιδιού που έχει εξασφαλίσει από πέρσι το κανάλι και το έχει κρατήσει στα… μετόπισθεν. Όμως, απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, έφτασε η στιγμή για να βγει από το συρτάρι και από τον επόμενο μήνα να βρίσκεται στους δέκτες μας. Πρόκειται για ένα φορμά που γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία στο αμερικανικό TruTV. Τα δικαιώματά του έχουν εξασφαλίσει, εκτός από την Ελλάδα, η Ολλανδία και το Βέλγιο.

Πρωταγωνιστές του είναι μια παρέα τεσσάρων ατόμων, αλλά και οι ανυποψίαστοι περαστικοί που θα πέφτουν στην παγίδα τους. Κρυφές κάμερες ακολουθούν την τρελοπαρέα κάθε φορά που ένα από τα μέλη της πρέπει να εκτελέσει μια απίστευτη δοκιμασία σε δημόσιο χώρο, αφήνοντας άφωνους τους περαστικούς. Σημασία δεν έχει ποιος θα κερδίσει αλλά ποιος θα χάσει, αφού για τον ηττημένο οι προκλήσεις που τον περιμένουν είναι απλά σπαρταριστές.

Μένει να δούμε τώρα ποια θα είναι η τετράδα που θα αναλάβει να φέρει σε πέρας τη δύσκολη αποστολή του ANT1. Όπως έλεγαν και στο σχετικό τρέιλερ του παιχνιδιού: «Στην παρέα σου δεν σταματάτε να πειράζετε ο ένας τον άλλον; Έχετε ταλέντο στις φάρσες και δεν φοβάστε να φτάσετε στα άκρα; Τότε είστε αυτό που ψάχνουμε. Συστηθείτε μας με τον πιο αστείο τρόπο. Στείλτε μας το βίντεο της παρέας σας και γίνετε εσείς οι παρουσιαστές στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1». Έτσι, ήδη υπάρχουν στη διάθεση του καναλιού αρκετά βίντεο από παρέες και αναμένεται να γίνει η επιλογή των προσώπων, τα οποία όμως για ευνόητους λόγους δεν θα βγουν στη δημοσιότητα.

Νάνσυ Νικολαΐδου