Οι μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ευρώπης δίνουν ραντεβού στο Europa League και τον ΑΝΤ1

Έντονο χρώμα Champions League θα έχει από εδώ και στο εξής το Europa League!

Έντονο χρώμα Champions League θα έχει από εδώ και στο εξής το Europa League. Manchester United, Manchester City, Πόρτο, Βαλένθια και Άγιαξ «μετακόμισαν» στο Europa League κι έρχονται να πλαισιώσουν εκτός από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, αρκετά ακόμη «μεγαθήρια» του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Αϊντχόφεν, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Σάλκε, Άντερλεχτ, καθώς και η περσινή φιναλίστ Μπράγκα, συνεχίζουν στη διοργάνωση, ενώ και άλλες δυνατές ομάδες όπως η Λάτσιο, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Ουντινέζε, η Σέλτικ, αλλά και η Τότεναμ ελπίζουν ακόμα στην πρόκριση.

Δείτε ζωντανά απόψε στις 22:05, από το Γκρατς, την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Στούρμ και την προσπάθεια της Ένωσης, να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση.

Αμέσως μετά, «Europa League Live», με τον Ιάκωβο Φιλιππούση και φυσικά με όλο το ρεπορτάζ από την Αυστρία, τα γκολ της βραδιάς, τα προφίλ των Ομάδων που προκρίνονται και δύο αφιερώματα: στη γιορτή της πρόκρισης του ΠΑΟΚ στους 32 στον αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν, αλλά και την παρουσία του Ολυμπιακού στη «νοκ άουτ» φάση του θεσμού.

Η συνέχεια την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου, στις 19:45, με το PreGame του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ρούμπιν Καζάν και το εορταστικό κλίμα από την Τούμπα. Στις 20:00 ακολουθεί η ζωντανή μετάδοση της αναμέτρησης, που θα κρίνει την πρωτιά στον Όμιλο, και το γκρουπ των αντιπάλων του Δικεφάλου στην κλήρωση της Παρασκευής.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έρχεται «Europa League Live» με τον Κυριάκο Καψή, με πλούσιο ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη, όλη τη δράση της βραδιάς και τις Ομάδες, που προκρίνονται. Τα γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, οι πιθανοί αντίπαλοι και οι προβλέψεις των πρωταγωνιστών.

Τέλος, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, ζήστε ζωντανά την αγωνία της κλήρωσης της φάσης των 32 και των 16, στον ΑΝΤ1. Από τις 13:45, ζωντανές συνδέσεις με την Τούμπα και το Ρέντη, όπου οι εκπρόσωποι των Ομάδων, μας δίνουν τα τελευταία τους προγνωστικά και παρακολουθούν τη διαδικασία. Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, μεταδίδει ζωντανά από τη Νυόν της Ελβετίας, την κλήρωση, που σχολιάζουν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος, η παρουσίαση των αντιπάλων και… όλες οι αντιδράσεις!