Οι ξένοι σταρ ψήφισαν Ελλάδα για διακοπές

Παρά την έξαρση του κορονοϊού και στην Ελλάδα οι ξένοι σταρ της έδειξαν εμπιστοσύνη.

Με άκρα μυστικότητα έκανε διακοπές στα Χανιά η διάσημη τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ. Η Λατίνα σταρ έφτασε στα Χανιά με ιδιωτική πτήση.

Είχε μάλιστα ζητήσει για τη διαμονή και τις μετακινήσεις της, υπηρεσίες VIP, ενώ στην παρέα της βρισκόταν και μια ελληνίδα φίλη της.

Ντέϊβιντ και Βικτώρια Μπέκαμ έφθασαν στη χώρα μας μαζί με τα τέσσερά τους παιδιά: Μπρούκλιν, Ρόμεο, Κρουζ, Χάρπερ και για τις διακοπές τους επέλεξαν, για άλλη μια χρονιά, ένα πολυτελέστατο resort που βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι.

Μπελούτσι και Χάγιεκ στην Πάρο

Η Ιταλίδα ντίβα τα τελευταία χρόνια επιλέγει Πάρο. Η επίσκεψή της φέτος έχει ειδικό βάρος αφού στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου, η Μόνικα Μπελούτσι θα υποδυθεί στο Ηρώδειο την εμβληματική Μαρία Κάλλας.

Την Πάρο επέλεξε και  η διάσημη ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ για να γευτεί το ελληνικό καλοκαίρι μαζί με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, Φρανσουά Ανρί Πινό.

Δε δίστασε να ανεβάσει και πολλά στιγμιότυπα με εκείνη να χορεύει σε τρελούς και ξέφρενους ρυθμούς εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαίρι. Γράφοντας κάτω από την ανάρτηση της Ταξίδι δρόμου στην Ελλάδα

Ο «Αρτουρίτο» στη Φολέγανδρο

Τις Κυκλάδες επέλεξε και η γυναίκα που διαδέχθηκε τη Μόνικα Μπελούτσι στην καρδιά του Βενσάν Κασέλ. Ο λόγος για την 23χρονη γαζέλα, Τίνα Κουνακέι, η οποία βρέθηκε στη Μύκονο και σαγήνευσε με την ομορφιά της και το καλλίγραμμο κορμί της.

Όταν έφυγε από το νησί καταγοητευμένη έγραψε Αντίο στα ελληνικά.

Την ανάγκη να γράψει για τις διακοπές του στην Ελλάδα είχε και ο γνωστός Αρτουρίτο του La Casa de Papel. Σε ανάρτησή του έγραψε: «Λίγα πράγματα έχουν αντέξει στους αιώνες όπως ο Παρθενώνας.

Ο 47χρονος Ισπανός ηθοποιός Enrique Arce, επισκέφθηκε την Φολέγανδρο για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί.

Πηγή: Mega – Live News