Οι κριτές έβγαλαν μαχαίρια την επόμενη μέρα του Master Chef

Διαβάστε τι θα αλλάξει στο "Master Chef 2"

Η αιτία είναι η κακή οικονομική κατάσταση. Ακούγεται ότι θα μειωθεί το μπάτζετ του «Master Chef 2 » κατά 30-40%, ενώ οι κριτές γίνονται παρουσιαστές. Μόνο που ο ένας chef περισσεύει!

Αυτές οι εξελίξεις σίγουρα δεν αναμένονταν, γι' αυτό με το που ακούστηκε ότι θα γίνει δραστική μείωση του μπάτζετ, οι πληροφορίες λένε πως Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος έσπευσαν να διαχωρίσουν τη θέση τους: «Δεν σας κοστίζουμε, αλλά μέχρι ενός σημείου. Θα συζητήσουμε σε νέες βάσεις».

Όταν μάλιστα έμαθαν ότι ο ένας… περισσεύει, ζήτησαν εξηγήσεις, τις οποίες όμως δεν πήραν, γιατί ακόμα δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα πράγματα. Μέχρι και… στοιχήματα πέφτουν στους διαδρόμους του καναλιού για το ποιος από τους τρεις θα φύγει.

Οι περισσότερες πιθανότητες «αγγίζουν» τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, διαδίδουν τηλεοπτικές πηγές, αλλά τόσο ο Λευτέρης Λαζάρου όσο και ο Γιάννης Λουκάκος, που πλέον ξέρουν τους όρους του παιχνιδιού της δημοσιότητας, δεν φαίνεται ότι θα δεχτούν χωρίς διαπραγμάτευση αυτά που θα προτείνει το κανάλι.

Όλα θα αποφασιστούν στα τέλη Ιανουαρίου, όταν θα οριστικοποιηθεί το τελικό μπάτζετ και αν τελικά θα το παρουσιάσουν δύο κριτές. Δεν αποκλείεται βέβαια, όπως έλεγαν οι ίδιες πηγές, να υπάρξουν και εκπλήξεις, με ανανέωση του διδύμου αν τελικά οι δύο chef στους οποίους θα καταλήξουν δεν συμφωνήσουν σε… λεπτές ισορροπίες.