Οι Καραμεροχαριτάτοι ξαναπέρασαν την Ελένη

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης για τις πρωίνές ψυχαγωνικές εκπομπές.

Δύο σχεδόν μήνες έχουν περάσει από τότε που οι «μονομάχοι» της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης κατέβασαν τις εκπομπές τους στο τηλεοπτικό τοπίο. Και έκτοτε όλοι τους, ακόμα και αυτοί που δεν το παραδέχονται, περιμένουν καθημερινά με αγωνία από το πρωί να φτάσει το ραβασάκι της AGB για να δουν τι αποτέλεσμα έφεραν οι κόποι τους.
Τι έγινε λοιπόν χθες; Υπήρξε καμία ανατροπή στη συνηθισμένη κατάταξη των εκπομπών; Η απάντηση είναι «όχι» αφού το ραβασάκι της AGB που έφτασε το πρωί στα γραφεία των εκπομπών έφερε τα συνηθισμένα μαντάτα για τους «μονομάχους».
 
Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης το ζευγάρι του MEGA κατάφερε να τερματίσει πάλι πρώτο με άνεση αφήνοντας αρκετές μονάδες πίσω του το δίδυμο του ΑΝΤ1. Στην τρίτη θέση τερμάτισε η Ελένη Μενεγάκη που με την παρουσία των Καραμεροχαριτάτων απέναντί της, βρέθηκε πάλι στην τελευταία θέση.
Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ανέβασαν το «Πρωινό Mou» στο 23,8 ενώ οι Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος βρέθηκαν 6 μονάδες πίσω τους, σημειώνοντας 17,8 μέσο όρο ενώ η Ελένη Μενεγάκη με τον «Καφέ» της έμεινε στο 14,5.
 
Ωστόσο και χθες στο δυναμικό κοινό η πρωινή εκπομπή του ALPHA κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση σημειώνοντας 16,2 μέσο όρο ενώ το «10 με 1 Μαζί» έφτασε στο 13. Στην κορυφή και πάλι οι Σκορδολιάγκες που έφεραν για το κανάλι της Μεσογείων 32,8 μέσο όρο.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι αυτά τα ποσοστά είναι οι «βρώμικοι» μέσοι όροι και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της AGB.
 
Γρηγόρης Μελάς