Οι ίδιες παρουσιάστριες της ΝΕΤ φόρεσαν ακριβώς τα ίδια ρούχα ξανά!

Ζητείται επειγόντως ενδυματολόγος στην ΕΡΤ! - Ντύθηκαν ξανά καρπουζί και βγήκαν! - Λίγο αργότερα βγήκε και τρίτη δημοσιογράφος με το ίδιο ακριβώς χρώμα!

Οι περικοπές στην ΕΡΤ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και μάλιστα δεν περιορίζονται μόνο σε αριθμό προσωπικού και μισθούς, αλλά και στα ρούχα…

Τα μεσημεριανά δελτία της ΝΕΤ μας έχουν συνηθίσει τον τελευταίο καιρό στο παιχνίδι των χρωμάτων. Συνήθως, οι παρουσιάστριες κλέβουν τις εντυπώσεις βγαίνοντας με τα ίδια ακριβώς χρώματα, όπως το εκτυφλωτικό καναρινί ή δημιουργούν κουίζ στους τηλεθεατές ντυμένες στα χρώματα κάποιας σημαίας. Σήμερα ωστόσο, το παιχνίδι πήρε άλλη διάσταση…

Πριν από ένα μήνα, η Σταυρούλα Χριστοφιλέα και η Μαρία Κονταξή (η οποία συμμετέχει σε όλα τα χρωματικά παιχνίδια της ΝΕΤ), είχαν βγει στο μεσημεριανό δελτίο ντυμένες σε αποχρώσεις κοραλλί – καρπουζί. Σήμερα το μεσημέρι, οι ίδιες παρουσιάστριες φόρεσαν ακριβώς τα ίδια ρούχα και ξαναβγήκαν στα διπλανά παράθυρα!

Η εμφάνιση τους στις 30/7

Η εμφάνισή τους στις 4/9

Το νέο παιχνίδι τιτλοφορείται «Μάντεψε πότε το ξαναφόρεσα»!

Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα οι παρουσιάστριες έγιναν σετ με την Ραλλού Αλεξοπούλου, η οποία ντύθηκε… τι άλλο(;) …καρπουζί!

Διαβάστε ακόμα:

Δημοσιογράφος της ΝΕΤ φοράει πάντα τα ίδια ρούχα με την παρουσιάστρια!

Ποιες δημοσιογράφοι της ΝΕΤ ντύθηκαν στα χρώματα της Γουινέας;

Ποιες παρουσιάστριες της ΝΕΤ βγήκαν με τα ίδια ρούχα στο δελτίο;