Οι «Flatemates» επιστρέφουν με νέους έρωτες και με guest τον Σάββα Πούμπουρα

Δείτε το τρέιλερ της σειράς.

Στον τρίτο κύκλο επεισοδίων η Έλενα (Ιωάννα Ντάλιου), ο Αλέξανδρος (Παναγιώτης Βασιλόπουλος), η Αθηνά (Έφη Κόντα), ο Πάνος (Γιώργος Αναγιωτός) κι οι υπόλοιποι συγκάτοικοι στην τρέλα της 20something καθημερινότητας μεταξύ σπιτιών, πανεπιστημίων και γραφείων, θα ζήσουν απρόσμενες εξελίξεις στην πολύπλοκη ζωή τους.

Νέα πρόσωπα θα τους αναστατώσουν, καινούριοι έρωτες θα προκύψουν, η ξέγνοιαστη φοιτητική ζωή θα δώσει την θέση της στην σκληρή πραγματικότητα του «έξω κόσμου», οι καινούριες εμπειρίες θα εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη πέρα από εκεί που αντέχουν οι νεαροί φοιτητές Flatmates. 

 Ο Σάββας Πούμπουρας στο ρόλο του  Γιάννη.

Από τον Φεβρουάριο του 2010 μέχρι και σήμερα, οι Flatmates έδειξαν έναν νέο δρόμο στις real life σειρές. Τα 59 επεισόδια τους, τα είδαν χιλιάδες θεατές. Περισσότερες από 1.500.000 φορές. Μόνο στην σελίδα τους στο Facebook κατέγραψαν μέχρι στιγμής 15.560 fans. Και για αυτό επιστρέφουν. Με νέα επεισόδια, με νέες περιπέτειες και αγωνίες.

Το καινούργιο επεισόδιο θα μπορείτε να παρακολουθήσετε από τις 12 το μεσημέρι, την Τρίτη 26 Απριλίου στη διεύθυνση www.antenna.gr/theflatmates.

Δείτε το τρέιλερ: