Οι διάσημοι που θα βρεθούν απόψε στο απόλυτο σκοτάδι!

Ποιοί διάσημοι θα πάρουν μέρος απόψε στο Black Out;

Η Γιολάντα Διαμαντή, ο Θανάσης Πάτρας, η Χριστίνα Κολέτσα, η Φλωρίντα Πετροτσέλι, η Ορθούλα Παπαδάκου και ο Zeraw από τους Vegas, μοιράστηκαν την εμπειρία του Black out κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, με πολύ φόβο κι ακόμα περισσότερο γέλιο.

Στην πρώτη δοκιμασία, οι παίκτες χωρισμένοι σε ζευγάρια βρέθηκαν σε θέση μάχης, αλλά στον «πόλεμο»… έχασαν εντελώς την ψυχραιμία τους!

Στη δεύτερη, διαπίστωσαν πως «κάτι τους μυρίζει», αλλά τελικά, οι κουραμπιέδες τους κέρασαν… «πίκρα»!

Τρίτος γύρος και οι Χριστουγεννιάτικες μπάλες «κρύφτηκαν» στο πιο απίθανο μέρος. Αν τις ανακάλυψαν οι παίκτες… θα το δείτε, τον πανικό πάντως, να είστε σίγουροι πως τον βρήκαν μπροστά τους!

Στην τέταρτη δοκιμασία, αναγκάστηκαν να πάνε σ’ ένα τρομακτικό μονοπάτι… «με τα πόδια» κι όσο πεζοί κι αν ισχυρίστηκαν πως είναι, το συναίσθημα του φόβου, τους έκανε να… «λυγίσουν», ενώ στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες για να μην σκάσουν τα μπαλόνια, μας κάνουν να… «σκάσουμε» από τα γέλια!

Το γιορτινό «πνεύμα» του Celebrity Blackout, δεν χάρισε το γέλιο μόνο σε μας, αλλά και στα «Παιδικά Χωριά SOS αφού οι αγαπημένοι μας celebrities τους πρόσφεραν 3.000 ευρώ! Ένα ακόμη βράδυ Δευτέρας ξεκινάει από το απόλυτο σκοτάδι, για να φωτίσει την πιο χιουμοριστική όψη της τηλεόρασης αλλά και την πιο…. γιορτινή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι celebrities επιστρέφουν στο Black Out!

Celebrities…. στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!

Πρεμιέρα στο σκοτάδι και πολλά…»γαλλικά»!

Η Μπουλέ προσπαθεί να θυμηθεί επί 20'' το όνομα της καλεσμένης της!