Οι Αταίριαστοι έριξαν αυλαία με έναν αποχαιρετισμό: «Στενοχωριόμαστε που τον αποχωριζόμαστε»

Αταίριαστοι

"Ήταν μια σεζόν έντονη και είχε πολλές διακυμάνσεις, μας γέμισε εμπειρίες".

Φινάλε έκαναν σήμερα και οι Αταίριαστοι στον ΣΚΑΙ με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο. Οι δύο τους έκαναν μία μικρή αναδρομή στο ξεκίνημα της εκπομπής τους και στην πορεία ανέφεραν πως τη νέα σεζόν δεν θα συνεχίσουν με τον ίδιο αρχισυντάκτη.

«Αυτό ήταν, ολοκληρώθηκε το έργο. Θυμάμαι σαν χθες όταν ξεκινήσαμε αυτήν την εκπομπή από αυτό εδώ το στούντιο πριν από 9 χρόνια, ο στόχος που είχαμε βάλει ήταν να την κρατήσουμε ένα μήνα. Κάναμε πλάκα μεταξύ μας. Φτάσαμε την ένατη σεζόν, κλείνουμε την ένατη σεζόν στην τηλεόραση και τη δέκατη στο ραδιόφωνο» είπε ο Χρήστος Κούτρας και ευχαρίστησε τη διοίκηση του σταθμού και τους συντελεστές.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μάκη Πολλάτο, ο οποίος ήταν αρχισυντάκτης μας αυτή τη χρονιά. Ήταν μια σεζόν έντονη και είχε πολλές διακυμάνσεις, μας γέμισε εμπειρίες. Στενοχωριόμαστε που τον αποχωριζόμαστε πάνω που τον συνηθίσαμε, αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή, αυτά έχουν και τα μέσα ενημέρωσης. Ευχόμαστε να περάσετε φανταστικά» συμπλήρωσε.

«Είχε τα πάνω της, τα κάτω της, τα δεξιά της, τα αριστερά της. Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές με υγεία κι ασφάλεια» είπε ο Γιάννης Ντσούνος.

«Ευχαριστούμε περισσότερο από όλους εσάς, που είστε εδώ, μας στηρίζετε και μας αγαπάτε. Ειλικρινά μας συγκινεί» έκλεισε ο Χρήστος Κούτρας.