Οι αστέρες του «Dancing» απέναντι στην κυρία Κοκοβίκου

Απ' όλα έχει και σήμερα το τηλεοπτικό μενού...

Κυρίως… «πιάτο» στο τηλεοπτικό μενού, είναι βέβαια η πρεμιέρα του «Dancing with the stars» , στις 21:00 στον ΑΝΤ1.
Ωστόσο, για εκείνους που θέλουν να επιλέξουν κάτι διαφορετικό, υπάρχουν αρκετές προτάσεις από τα κανάλια.

Στις 21:15 αρχίζει στο MEGA η ελληνική ταινία «Ο Ηλίας του 16ου» . Μια παραγωγή του 2008, στην οποία παίζουν οι: Πέτρος Φιλιππίδης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Θέμις Μπαζάκα, Υρώ Μανέ, Νένα Μεντή, Τάσος Κωστής, Αριέτα Μουτούση, Θάλεια Ματίκα, Χρήστος Σιμαρδάνης, Ορφέας Αυγουστίδης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Κωνσταντινίδη, Λαέρτης Μαλκότσης.
Η πολυαγαπημένη ταινία του Αλέκου Σακελλάριου, βασισμένη στο θεατρικό των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου, 50 χρόνια μετά, την πρώτη της μεταφορά στον κινηματογράφο (1958 – 2008), ξαναγεννιέται με ένα καστ εξαιρετικών Ελλήνων ηθοποιών και γυρίζεται σε μια σύγχρονη εκδοχή γιατί «τα πάντα γύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν»… 

Στον Alpha, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο του σταθμού, στις 20:00 έχει Formula 1 – Η.Π.Α. Live
Ακολουθεί, στις 23:00 η ξένη ταινία «Έξοδος κινδύνου» με τους Στίβεν Σιγκάλ, Εύα Μέντες, Ισάια Ουάσινγκτον, Άντονι Άντερσον.
Ο Ορίν Μπόιντ είναι ένας αστυνομικός του Ντιτρόιτ, που όμως δεν ακολουθεί τους κανόνες. Αφού έσωσε τον αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών αψηφώντας τις εντολές που του είχαν δοθεί, τον μετέθεσαν στο χειρότερο τμήμα του Ντιτρόιτ. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με ένα κύκλωμα διεφθαρμένων αστυνομικών τους οποίους προσπαθεί να ξεσκεπάσει. Κάποιος όμως υψηλά ιστάμενος, που είναι πίσω από όλα αυτά, δε θα το κάνει να μοιάζει εύκολο…

Στις 21:00 το Star προτείνει «Η ΔΕ ΓΥΝΗ ΝΑ ΦΟΒΗΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ». Παίζουν οι: Γιώργος Κωνσταντίνου, Μάρω Κοντού, Δέσπω Διαμαντίδου, Κατερίνα Γώγου, Λίλη Παπαγιάννη, Καίτη Λαμπροπούλου, Δέσποινα Νικολαϊδου, Σταύρος Ξενίδης, Δημήτρης Καλλιβωκάς., Τασσώ Καββαδία, Άγγελος Αντωνόπουλος, Νάσος Κεδράκας, Κώστας Δούκας.

Ο Αντωνάκης, ανώτερος διευθυντής Υπουργείου, ιδιότροπος και στριμμένος, αλλά ρομαντικός κατά βάθος, μαθαίνει από το δικηγόρο της πρώην γυναίκας του ότι το σπίτι που άλλοτε κατοικούσε μαζί της πρόκειται να κατεδαφιστεί και να δώσει τη θέση του σε μια πολυκατοικία. Η νοσταλγία του παρελθόντος φέρνει τα βήματά του στην περιοχή και οι αναμνήσεις αρχίζουν να κατακλίζουν τη σκέψη του. Από τη γνωριμία του με την Ελένη, μια ταπεινή και αγράμματη λαϊκιά γυναίκα, μέχρι το γάμο, τις πρώτες συγκρούσεις κάτω από τη συζυγική εστία, την πλήρη ρήξη και τον τελικό χωρισμό. 

Στις 23:15, ακολουθεί στο Star, η ταινία «ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ».
Παίζουν οι: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Ρένος Χαραλαμπίδης, Βίκυ Καγιά, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιώργος Σεϊταρίδης, Ιωάννης Παπαζήσης, Σωκράτης Πατσίκας, Στέλιος Ξανθουδάκης, Ορφέας Αυγουστίδης, Tugçe Kazaz, Arzu Yanardag, Yetkin Dikinciler.
Παραμονή του Δεκαπενταύγουστου 2003, με τον ήλιο να καίει πάνω από το Αιγαίο, μια ομάδα αποτελούμενη από πέντε οπλίτες κάτω από την εποπτεία του Λοχία με το μαχητικό προσωνύμιο Χάμπο, καλείται να φυλάξει τη βραχονησίδα Πίττα, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα Τουρκικά παράλια. Ανάμεσα στους φαντάρους που αποσπώνται στο απομακρυσμένο φυλάκιο, βρίσκεται και ο στρατιώτης Αλέξανδρος Τσιμπιτζίδης, θύμα της φάρσας που του έστησαν στον λόχο, ως μέρος εκδίκησης για την προνομιακή μεταχείριση που απολαμβάνει, αναγκάζοντάς τον να αναβάλλει τις ολιγοήμερες διακοπές παρέα με τον ταίρι του, που τον επισκέφτηκε στην όμορφη Κω. Η τεταμένη κατάσταση με τους γείτονες Τούρκους, που πάντοτε οξύνεται σε εορταστικές περιόδους, κρύβει εκπλήξεις, ευχάριστες και δυσάρεστες, για τους οπλισμένους φύλακες της βραχονησίδας…

Στο ΣΚΑΪ στις 21:45 αρχίζει η αθλητική εκπομπή GOAL ενώ στη ΝΕΤ αρχίζει στις 22:00 η «Αθλητική Κυριακή».

Διαβάστε ακόμα:

«Ευτυχισμένοι μαζί» ξανά στην κορυφή της τηλεθέασης