Οι 10 καλύτερες τηλεοπτικές στιγμές της εβδομάδας που πέρασε

Δείτε σε βίντεο όλα όσα μας κέντρισαν το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που έφυγε...

Στο Νο 10 ο Γιώργος Λιάγκας οι… απορίες του, όταν έμαθε ότι ένας πύθωνας δάγκωσε ένα μοντέλο που είχε εμφυτεύματα σιλικόνης στο στήθος και… ψόφησε. (Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο)

Την 9η θέση καταλαμβάνει ένα σόου από την Αμερικανική τηλεόραση. Πρόκειται για τον τηλεοπτικό »Εργένη» που 
επιτέλους διάλεξε τη γυναίκα της ζωής του μέσα από το reality αλλά… χώρισαν μία ημέρα μετά το τέλος του show! (Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο)

Στο νούμερο 8 η Ελένη Μενεγάκη και η αντίδρασή της όταν έμαθε ότι την κουνιάδα του πρίγκιπα Ουίλιαμ τη λένε Πίπα. (Διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Στο νούμερο 7 , πάλι συναντάμε ένα show από το εξωτερικό και συγκεκριμένα το «Thailand’s Got Talent» όπου μια τρανσέξουαλ διαγωνιζόμενη άφησε τους κριτές με το στόμα ανοιχτό. Άρχισε να τραγουδάει με γυναικεία φωνή αλλά στη μέση του τραγουδιού το «γύρισε» στην ανδρική. (Διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Στο νούμερο 6 οι μελανιές της Ελεονώρας Μελέτη από τις πρόβες για το Dancing, τις οποίες άρχισε να δείχνει on air στην εκπομπή της (Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο)

Στο νούμερο 5 η εκπομπή του Alpha «Πάνω στην ώρα» στην οποία ήταν καλεσμένη μια παχύσαρκη διαγωνιζόμενη του Greek Idol. Οι παρουσιαστές της έκαναν κήρυγμα για την παχυσαρκία αλλά… την είχαν βάλει να κάτσει, μπροστά από ένα «βουνό» με γλυκά και μεζέδες! (Διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Στο νούμερο 4 η Ελένη Μενεγάκη που επιτέλους, είπε την ηλικία της και μάλιστα στον τηλεοπτικό αέρα. (Διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Μπαίνοντας στη τελική τριάδα με τις πιο πολυσυζητημένες τηλεοπτικές στιγμές της εβδομάδας, συναντάμε στο νούμερο 3 τον Κρατερό Κατσούλη που ανακοίνωσε live στην εκπομπή του Κωστόπουλου ότι η σύντροφός του Κατερίνα Καραβάτου είναι έγκυος. (Διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Στο νούμερο 2 η Βάνα Μπάρμπα που «έστησε» την Ελεονώρα Μελέτη… στον αέρα! (Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο)

Και στο νούμερο 1… ο Γιώργος Λιάγκας και το νευρικό γέλιο που τον έπιασε στον αέρα, όταν είδε τις φωτογραφίες της Έλλης Κοκκίνου με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη. Η διαφορά ύψους που έχουν οι δυο τους, έκανε τον παρουσιαστή κυριολεκτικά να μη μπορεί να συνέλθει από τα γέλια, την ώρα της εκπομπής. (Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο)