Οδυσσέας Σταμούλης: Η Σοφία Μανωλάκου για την τραγωδία στην Ικαρία – «Του είχε μεγάλη αδυναμία, τον αγαπούσε πολύ»

Μανωλάκου Σταμούλης

"Τον είχε ο μπαμπάς του, τον έφερνε στις πρόβες. Κανείς δεν έχει λόγια", περιγράφει σοκαρισμένη η γνωστή ηθοποιός.

Συγκλονισμένος παραμένει ο καλλιτεχνικός κόσμος – και όχι μόνο – με την είδηση πως ο Οδυσσέας Σταμούλης είναι ο πατέρας του 11χρονου αγοριού που ανασύρθηκε νεκρό από παραλία στους Φούρνους της Ικαρίας. Το μοιραίο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 10/8, βυθίζοντας την τοπική κοινωνία στο πένθος.

Η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον άτυχο ηθοποιό, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την ανείπωτη τραγωδία, δηλώνοντας συγκλονισμένη με τη θλιβερή είδηση.

«Τραγικό αυτό που συνέβη στον Οδυσσέα. Κανείς δεν έχει λόγια. Τον είχε ο μπαμπάς του, τον έφερνε στις πρόβες. Ξέρω ότι του είχε μεγάλη αδυναμία. Τον αγαπούσε πάρα πολύ. Έχουμε συγκλονιστεί όλοι από την είδηση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Μανωλάκου.

Στο ίδιο ρεπορτάζ μίλησε και ο σκηνοθέτης Γιώργος Φραντζεσκάκης, συνεργάτης επί σειρά ετών με τον Οδυσσέα Σταμούλη.

«Ένα πανέμορφο, πανέξυπνο και αγαπησιάρικο παιδί. Ένα παιδί πολύ φωτεινό, πολύ χαρούμενο. Εκεί πέρναγε τα καλοκαίρια. Τώρα που κάναμε πρόβες με τον Οδυσσέα, κάποιες μέρες κρατούσε το παιδί και είχε πολύ μεγάλη χαρά που ήταν μαζί του όλο αυτό το διάστημα», δηλώνει ο Γιώργος Φραντζεσκάκης στο δελτίο του Star.

«Το παιδί πήγε στη μαμά του να περάσει ξέγνοιαστα κάποιες μέρες, να παίξει, να κολυμπήσει και έγινε αυτό το τραγικό πράγμα, που δεν μπορεί να το χωνέψει κανένας. Έχουμε παγώσει όλοι», καταλήγει ο σκηνοθέτης.