Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης οι ομάδες του ΑΡΗ και του ΗΡΑΚΛΗ, διευθύντρια νοσοκομείου και πολλοί άλλοι στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ!

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης ξέχασε να δηλώσει το 2007 δυο αποδείξεις ύψους 55.000 ευρώ!

 Τρανταχτά ονόματα περιέχει η λίστα του ΣΔΟΕ που εστάλει στην εισαγγελία για φοροδιαφυγή. Πολλοί φαίνεται ότι έπασχαν από αμνησία, αφού ξεχασαν να δηλώσουν τεράστια ποσά.

Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος κατηγορείται ότι δεν έκοψε δυο αποδείξεις ύψους 55.000 ευρώ το 2007. Επίσης, δυο ποδοσφαιρικά σωματεία κατηγορούνται για έκδοση εικονικών τιμολογίων σε διάφορες επιχειρήσεις και καταλογίσθηκαν πρόστιμα ύψους 5.376.000€. Υπήρξε ήδη παραδοχή για εικονικότητα 1.870.000€ και καταβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Διευθύντρια δημόσιου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης έγινε πάμπλουτη αλλά χωρίς να μπορεί να το δικαιολογήσει. Αύξησε την περιουσία της κατά περίπου 632.000 ευρώ. Εντυπωσιακό και το ποσοστό φοροδιαφυγής από 52 αγρότες που φτάνει τα 54 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι γιατροί πάντα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις αλλά και οι εργολάβοι.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit