Ο Βασίλειος Κωστέτσος για την επίθεση που δέχθηκε μαζί με φίλο του – «Του άνοιξαν το πρόσωπο με στιλέτο»

Βασίλειος Κωστέτσος

"Του έκαναν 16 ράμματα κι εγώ έκανα ακτινογραφίες. Ευτυχώς έχω μόνο μια ελαφριά θλάση στον αυχένα από πέσιμο" δήλωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Για την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους μαζί με φίλο του το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Συντάγματος μίλησε ο Βασίλειος Κωστέτσος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον ΑΝΤ1 και στην Αντωνία Σαρατσοπούλου.

«Πάω να κατέβω τα σκαλιά και κάποιος με έπιασε από τον ώμο. Πρέπει να ήταν γύρω στα 17 κι ήταν ξένος. Μου κάνει έλα ρε bro τι κάνεις; Κάθισε λίγο. Βλέπω να μαζεύεται μπουλούκι κι ένα μπουκάλι να μου έρχεται στο κεφάλι. Έχασα την ισορροπία μου κι έπεσα στο πλατύσκαλο με τα μούτρα. Άκουγα ουρλιαχτά.

Πέταξαν τον φίλο μου, που είναι 1.90 από τα σκαλιά και προσγειώθηκε δίπλα μου. Του λέω χτύπησες; Παίρνει το χέρι του κι είχε ανοίξει όλο του το πρόσωπο. Του έκαναν 16 ράμματα κι εγώ έκανα ακτινογραφίες. Ευτυχώς έχω μόνο μια ελαφριά θλάση στον αυχένα από πέσιμο… Εκείνος, εκτός από το στιλέτο που του άνοιξαν το πρόσωπο, έχει κάταγμα και στη μέση» ανέφερε ο Βασίλειος Κωστέτσος.