Ο Τζέιμς Μποντ, η Ξένια, ο Πάνος Κιάμος και το τελευταίο επεισόδιο «Steps» έρχονται απόψε!

Τι κρύβει το αποψινό prime time της τηλεόρασης;

Λίγες ώρες πριν το 2011 μας αφήσει στο 2012, το τηλεοπτικό πρόγραμμα έχει κάτι για όλους.

Στις 21:00 στο MEGA, «Η Ζωή της Άλλης» λίγο πριν το τέλος…
Επεισόδιο 396: Η Στέλλα αποφασίζει να πάει στην Παλαιστίνη, προκειμένου να βοηθήσει τον Αλέξη να ξεμπλέξει. Η Ελπίδα λέει στον Χάρη πως δεν αντέχει να συμπεριφέρονται σαν δύο ξένοι και ότι πρέπει να τον βγάλει οριστικά από τη ζωή της, προκειμένου να προχωρήσει. Ο Μάνος έχει μια συγκινητική συζήτηση με την 'Ελενα, όπου, σε εξομολογητική διάθεση, οι δυο τους σχολιάζουν τα λάθη του παρελθόντος. Η Ξένια συναντάει τον Σωτήρη και οι δυο τους μιλούν με ενθουσιασμό για την πλούσια ζωή που τους περιμένει στο εξής…

Μία ώρα αργότερα, η σειρά «Steps» του ΑΝΤ1 ρίχνει αυλαία…
Επεισόδιο 20: Ο Χρήστος και η Εύα παντρεύονται μέσα σε πανηγυρικό κλίμα. Ο Νικόλας κρύβει στν ανθοδέσμη της Εύας ένα δαχτυλίδι για την Άντζελα, αλλά την ανθοδέσμη πιάνει τελικά η Αλέκα. Ο Πέτρος προτείνει στη Φανή να πάνε μαζί διακοπές το καλοκαίρι. Οι γονείς του Πέτρου έρχονται στην τελική παράσταση της σχολής. Μέσα από έναν διασκεδαστικό αυτοσχεδιασμό, τα παιδιά δίνουν τέλος στην πρώτη χρονιά της σχολής της Γρέγου.

Ο Τζέιμς Μποντ έρχεται στις 22:00 στο Star και μέρες που είναι τον συναντάμε… που αλλού; Στο «Casino Royale»…
Η παγίδα που στήνει ο Τζέιμς Μποντ στον Ντράιντεν, επικεφαλής του Τομέα της ΜΙ-6 στην Πράγα, στέφεται με επιτυχία και η εξάρθρωση του κυκλώματος διαφθοράς καταλήγει στους θανάτους του τελευταίου και του «συνδέσμου» του από το νεαρό πράκτορα. Έτσι, ο Τζέιμς Μποντ προάγεται στον τομέα «00» της Βρετανικής Αντικατασκοπίας. Τώρα πια, διαθέτει επίσημα την «άδεια να σκοτώνει».

Με τον κωδικό 007, ο Μποντ αναλαμβάνει την παρθενική του αποστολή. Στόχος του ο Μολάκα, διαβόητος τρομοκράτης, που βρίσκεται στη Μαδαγασκάρη. Ο Μποντ καταφθάνει εκεί και μετά από αμείλικτη καταδίωξη τον σκοτώνει. Παρόλα αυτά, ο υπερβάλλων ζήλος του, που παραλίγο να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο, εξοργίζει την «Μ», προϊσταμένη του και επικεφαλής των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών.

Οι έρευνες του Μποντ τον οδηγούν στις Μπαχάμες και από κει στο Μαϊάμι, όπου ματαιώνει ένα τρομοκρατικό χτύπημα. Τώρα γνωρίζει πως πίσω από όλα κρύβεται ο Λε Σιφρ, τραπεζίτης και χρηματοδότης τρομοκρατικών οργανώσεων. Τα οικονομικά ανοίγματα του Λε Σιφρ, που χρωστά σε αδίστακτους δανειστές, και η πρόσφατη αποτυχία των σχεδίων του από την αποτελεσματική παρέμβαση του Μποντ, τον αναγκάζουν να οργανώσει ένα τουρνουά πόκερ υψηλών στοιχημάτων στα σαλόνια του κοσμοπολίτικου Καζινό Ρουαγιάλ στο Μαυροβούνιο και να «τινάξει τη μπάνκα στον αέρα».

Μια ήττα του Λε Σιφρ στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα διευκόλυνε τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες να τον προσεγγίσουν, να του προσφέρουν προστασία από τους δανειστές του και, κατ’ επέκταση, εκείνος να τους δώσει σημαντικές πληροφορίες. Έτσι, η «Μ» αναθέτει στον Μποντ να δικαιώσει τη φήμη του ως ο καλύτερος… τζογαδόρος των μυστικών υπηρεσιών και να αντιμετωπίσει τον Λε Σιφρ στο πόκερ. Ο Μποντ καταφθάνει στο Μαυροβούνιο και έρχεται σ’ επαφή με την Βέσπερ Λιντ, υπάλληλο του βρετανικού Υπουργείου Οικονομικών. Αποστολή της Βέσπερ είναι ο έλεγχος του τεράστιου οικονομικού ποσού, που πρόκειται να διαχειριστεί ο Μποντ στην αναμέτρησή του με τον Λε Σιφρ. Τώρα είναι η στιγμή όπου παίζονται όλα για όλα. Οι φωνές χαμηλώνουν, τα βλέμματα καρφώνονται στην τσόχα, τα χαρτιά της τράπουλας μοιράζονται και ο Τζέιμς Μποντ, άπειρος μα ενθουσιώδης, αφελής αλλά πεισματάρης, θα ποντάρει στο ένστικτο επιβίωσής του…

Το «Βράδυ» είναι απόψε εορταστικό! Μετά τις 23:00 ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται τον Γιώργο Μέρλο και τον Πάνο Κιάμο στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς.