Ο… τυφώνας Λάκης τους σάρωσε όλους

Της Τρίτης έγινε πάλι χθες… στην AGB. Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε το καλύτερο εορταστικό δώρο στον ALPHA ανεβάζοντας, με την τελευταία για τη φετινή χρονιά εκπομπή του, στα ύψη τις τηλεθεάσεις για το κανάλι της Κάντζας. Σε όλη τη διάρκεια της τρίωρης εκπομπής ο Λάκης έβαλε μέσα στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» τους περισσότερους τηλεθεατές κάνοντας τα μηχανάκια τηλεθέασης αλλά και τα… θύματα της σάτιράς του να κοκκινίζουν.
 

Ο Λαζόπουλος στο γενικό σύνολο έφτασε μέχρι και 55,9 ενώ έκανε μέσο όρο 42,3 ανεβάζοντας τον ALPHA στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

«Χίλιες και μία νύχτες», «Ράδιο Αρβύλα» και ποδόσφαιρο έμειναν αρκετά πίσω του εισπράττοντας… ό,τι έμεινε. Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο η τούρκικη σειρά «Χίλιες και μία νύχτες» έκαναν μέσο όρο τηλεθέασης 16,9 ενώ η παρέα του Αντώνη Κανάκη που ακολούθησε στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 κατάφερε να ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασης στο 18,8. Πρέπει μάλιστα να επισημάνουμε ότι αμέσως μετά τη λήξη του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» παρέμεινε στο τηλεοπτικό τοπίο καταφέρνοντας να ανεβάσει τα ποσοστά της.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Κοπεγχάγης – Παναθηναϊκού και οι ανάλογες αθλητικές εκπομπές στο MEGA, από τις 9 έως τις 12 και τέταρτο που βρέθηκαν απέναντι από το Λαζόπουλο έκαναν μέσο όρο 14,4 στο γενικό σύνολο.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφερόμαστε είναι οι «βρώμικοι» μέσοι όροι κι ότι για τους καθαρούς θα σας ενημερώσουμε με update όταν ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία από την AGB.

 

Γρηγόρης Μελάς