Ο Τρύφωνας σε ρόλο νεκροθάφτη!

Διαβάστε: Ο νέος κόντρα ρόλος του Τρύφωνα Σαμαρά

Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί μετά την συμμετοχή του Τρύφωνα στο «Dancing» και τις ατελείωτες τσαχπινογαργαλιές που έκανε, κατάφερε να στρέψει επάνω του όλα τα φώτα! 

 
Ναι, ναι, οι πάντες άρχισαν να σκέφτονται τον Τρύφωνα και να έχουν να του κάνουν πολλές και διάφορες και επίσης άκρως απίστευτες προτάσεις συνεργασίας, εκτοξεύοντας τις μετοχές του στο εγχώριο χρηματηστήριο της σόου-μπιζ στα ύψη ! Μιλούσε που μιλούσε ολημερίς και ολονυχτίς στα τηλέφωνα ο Τρύφωνας, τώρα μπορείτε να φανταστείτε το τι γίνεται, που δεν σταματούν να χτυπούν λεπτό. 
 
Ετσι, απ ΄ότι έχω μάθει μία από τις πιο πρόσφατες προτάσεις που έχει δεχθεί και η οποία τον έχει βάλει σε… πειρασμό, είναι να τον δούμε να δοκιμάζει την τύχη του και στον κινηματογράφο! Απίστευτο ; Κι όμως αληθινό ! Ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης, θέλησε να τον προσεγγίσει και να του προτείνει να συμμετέχει στην ολοκαίνουργια ταινία, την οποία αυτή την εποχή ετοιμάζει με εντατικούς ρυθμούς και ο τίτλος της είναι , «Λάρισα : Εμπιστευτικό»! 
 
Οσο δε για το ποιος είναι ο ρόλος που του έχει προταθεί να κρατήσει; Ο ρόλος είναι μεγαλύτερη έκπληξη, ακόμα κι από την ίδια την πρόταση… Ο γνωστός σκηνοθέτης ζήτησε από τον Τρύφωνα – αν του πει βεβαίως- βεβαίως το «ναι» – να υποδυθεί έναν… νεκροθάφτη! Ντόιιιιινγκ… 
 
Αυτό θα πει… κόντρα ρόλος! Οχι, πείτε μου θα μπορούσατε να φανταστείτε πως υπάρχει νεκροθάφτης με τέτοιο νάζι, τέτοιο αέρα, τέτοιο μπρίο και με μεγάλη εμπειρία στο… μπιστολάκι ;

Νάνσυ Νικολαΐδου