Ο Θοδωρής Ρακιτζής μιλάει για πρώτη φορά για το πρόβλημα της υγείας του

"Έδωσα μια μάχη και την κέρδισα"!

Ο γνωστός παρουσιαστής μιλάει στην εφημερίδα «Espresso» για πρώτη φορά σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Έδωσα μια μάχη και την κέρδισα. Ουσιαστικά, αυτή τη δύσκολη μάχη την έδωσαν οι γιατροί μου. Πρώτα ο Μανώλης Μάκαρης στην Καλαμάτα και έπειτα ο Κρις Λασίδης στο Ιπποκράτειο», λέει ο Θοδωρής Ρακιτζής.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 16ης Αυγούστου, όταν ο παρουσιαστής αισθάνθηκε ένα πόνο στο στήθος και μούδιασε το χέρι του. Ο Θοδωρής Ρακιτζής βρισκόταν μαζί με τη συμπαρουσιάστριά του Αλεξία Γεωργίου στην Καλαμάτα για διακοπές. Η Αλεξία τον πήγε αμέσως στο νοσοκομείο της Καλαμάτας κι εκεί οι γιατροί διέγνωσαν έμφραγμα. Ο παρουσιαστής μπήκε κατευθείαν στην εντατική, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να πάνε όλα καλά και τρεις μέρες αργότερα ήρθαν τα πρώτα χαμόγελα. Στη συνέχεια πήρε εξιτήριο και ήρθε στην Αθήνα για νοσηλεία στο Ιπποκράτειο, όπου οι γιατροί αποφάσισαν να του κάνουν μπαλονάκι. Πλέον χαίρει άκρας υγείας και το χαμογέλο έχει επιστρέψει στο πρόσωπό του.

«Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς μου, αλλά δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη που μου συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή που το έμαθε. Επίσης κοντά μου ήταν και ο Μιχάλης Ρακιτζής, που παρ’ ότι δεν έχουμε συγγένεια, μου φέρθηκε ανώτερα και από αδερφός. Ένα δημόσιο ευχαριστώ θέλω όμως να πω και στην Αλεξία Γεωργίου που ήταν δίπλα μου, όπως και ο γιος μου…», λέει ο Θοδωρής Ρακιτζής.

Διαβάστε ακόμα:

Ν. Καρύδης: Το συγκινητικό μήνυμα του πριν μπει στο χειρουργείο

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε ότι πέρασε έμφραγμα στην εκπομπή!

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Άβας Γαλανοπούλου

Ηθοποιός από τη «Ζωή της Άλλης» σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του!

Ο Τζώνυ Καλημέρης μιλάει για την περιπέτειά του με τον καρκίνο

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Τόνυ Άντονυ