Ο Θάνος Μικρούτσικος είχε συγκλονίσει στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη

Θάνος Μικρούτσικος

"Η κατάσταση της υγείας μου είναι σοβαρή, ανεξάρτητα από το πώς με βλέπει ο κόσμος δυνατό και θα είμαι δυνατός μέχρι τέλους".

Ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος όλη την Ελλάδα. Ήταν το περασμένο καλοκαίρι όταν ο σπουδαίος δημιουργός μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Open για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπιζε με τον καρκίνο. Τα λόγια του είχαν συγκλονίσει…

“Η κατάσταση της υγείας μου είναι σοβαρή, ανεξάρτητα από το πώς με βλέπει ο κόσμος δυνατό και θα είμαι δυνατός μέχρι τέλους. Είναι μια δύσκολη αρρώστια και ο τρόπος που πρέπει ένας ασθενής να την αντιμετωπίζει είναι όχι στον φόβο, όχι στην κατάθλιψη. Είμαστε εδώ για να πολεμάμε σε αυτή την ζωή, την τελικά τόσο μικρή, είμαστε σχοινοβάτες. Το στοίχημα είναι να σηκωθούμε όρθιοι και να ξαναπερπατήσουμε.

Σε ό,τι αφορά στον θάνατο, εγώ κι αυτός είμαστε δύο πυγμάχοι σε ένα ρινγκ. Αυτός βέβαια, είναι 3 μέτρα ψηλός, εγώ το 1,70 το γνωστό. Ξέρεις ότι στον 15 γύρο θα σε ρίξει νοκ άουτ. Ποιος είναι ο στόχος μου; Να τον κερδίζω σε κάθε γύρο στα σημεία”, είχε πει στις 23 Ιουνίου 2019, ο Θάνος Μικρούτσικος.