Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μιλάει για αμαρτίες, έρωτες και ψέματα στο… «Σπίτι μου σπιτάκι μου»

Δείτε ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι του Σαββατοκύριακου

Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στις 09:45 το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» υποδέχεται πολλούς και ξεχωριστούς καλεσμένους ενώ φροντίζει για την ενημέρωση, τη διασκέδαση και την υγεία των τηλεθεατών με πλούσια θεματολογία και πολλές, ευχάριστες εκπλήξεις.

Ο Χρήστος Σπανός αποκαλύπτει προσωπικά και επαγγελματικά του μυστικά. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μιλάει για αμαρτίες, έρωτες και ψέματα! Ο Στέφανος Δημοσθένους τραγουδάει για «Θάλασσες φιλιά» ενώ μυστικά ομορφιάς, χρήσιμες συμβουλές, μαγειρική, θέματα σχέσεων με την sex editor Ειρήνη Χειρδάρη και οι αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη υπόσχονται ένα ξεχωριστό πρωινό Σαββάτου.

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου η παρέα μεγαλώνει με αγαπημένους καλεσμένους ενώ παιχνίδια, υπέροχα δώρα και πολλά θέματα υπόσχονται  ένα χαρούμενο και διασκεδαστικό πρωινό. Η Λάουρα Νάργες έρχεται γεμάτη με θετική διάθεση και όρεξη για αποκαλύψεις, ενώ ο Θανάσης Τσαλταμπάσης γιορτάζει και μιλάει για όλα.
Γλυκές συνταγές από τον pastry chef Χρήστο Βέργαδο, μυστικά ομορφιάς, προτάσεις διακόσμησης, κινηματογραφικές αποκλειστικότητες, μία ξεχωριστή ζωντανή σύνδεση και τα τραγούδια της Κατερίνας Λιόλιου θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά.