Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στο «Traction»

Σήμερα στις 14:20 στον ΣΚΑΙ.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης δοκιμάζει ένα νέο μοντέλο παρέα με τον Κώστα Στεφανή, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 14.20 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο Κώστας Στεφανής παρουσιάζει τη νέα και πιο δυνατή έκδοση του Nissan Pulsar, με κινητήρα τούρμπο και 190 ίππους. Αυτοκίνητο-δυναμίτης που συνδυάστηκε με την παρουσία ενός καλεσμένου-δυναμίτη. Ο λόγος για τον ηθοποιό Θανάση Τσαλταμπάση, που μετέφερε την πολύ καλή διάθεση και την «Ιώβεια» υπομονή του, σε ένα διαφορετικό γύρισμα, όπως αυτά που μας έχει συνηθίσει το Traction!

Τα θέματα της εκπομπής:

Opel Adam και Opel Adam S
Με το Adam η Opel κατάφερε να προσελκύσει νέους ανθρώπους που αναζητούσαν ένα μοντέρνο, φινετσάτο και ξεχωριστό αυτοκίνητο. Μάλιστα στην έκδοση S γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστικό καθώς η απόδοση φτάνει τους 150 ίππους.

Smart Fortwo Auto
Το νέο Smart ForTwo εφοδιάζεται πλέον με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, διπλού συμπλέκτη που προσφέρει γρηγορότερες αλλαγές και μεγαλύτερη οικονομία. Ο διάκοσμος και οι αισθητικές επιλογές το καθιστούν ευχάριστο και λειτουργικό στις αστικές μετακινήσεις.

Ducati Monster
Η καριέρα του μοντέλου ξεκίνησε σαν παραμύθι πριν 32 χρόνια κι έφτασε να γίνει η δημοφιλέστερη μοτοσικλέτα της Ducati. Η σειρά Monster («τέρας») συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία και η Monster 821 αποτελεί την τελευταία εκπρόσωπο που σηματοδοτεί και μια αλλαγή πλεύσης. Χρησιμοποιεί υλικά πρώτης γραμμής πλέον, πλήθος ηλεκτρονικών βοηθημάτων και με τον περίφημο κινητήρα Testastrtetta 11o, συνεχίζοντας να εκπλήσσει ευχάριστα.