Ο Θανάσης Πάτρας πάει… και ALPHA

Αν και οι τηλεθεάσεις τους στο γενικό σύνολο δεν είναι και οι υψηλότερες, στο κανάλι του Αμαρουσίου δηλώνουν ικανοποιημένοι βλέποντας τις επιδόσεις τους στο λεγόμενο «δυναμικό κοινό ηλικίας 15 έως 44 ετών». Φαίνεται πως αυτές βλέπουν και στον ALPHA, που επίσης ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο κοινό και είπαν να… εκμεταλλευτούν το Θανάση Πάτρα.

Έτσι, από την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Ιουλίου, ο ALPHA ξεκινά να προβάλλει τα οδοιπορικά του Θανάση Πάτρα. Συγκεκριμένα το κανάλι θα μεταδώσει τα ταξίδια που είχε κάνει ο παρουσιαστής τη σεζόν 2006-2007 για την εκπομπή «Αυτό μας έλειπε» και είχαν τον τίτλο «PATRAS ALLER – RETOUR». Τώρα λοιπόν που ο Πάτρας είναι στον ΑΝΤ1 οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζας σκέφτηκαν είτε να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητά του είτε να δείξουν ότι «εμείς τον είχαμε για τα οδοιπορικά». Αποτέλεσμα; Τη Δευτέρα 18/7, την Τρίτη 19/7, την Τετάρτη 20/7, την Πέμπτη 21/7, την Κυριακή 24/7, τη Δευτέρα 25/7, την Τρίτη 26/7, την Τετάρτη 27/7 και την Πέμπτη 28/7 πριν δείτε το Θανάση Πάτρα με τη Νάντια Μπουλέ στον ΑΝΤ1 θα μπορείτε στις 05:15 το ξημέρωμα να δείτε το «PATRAS ALLER – RETOUR» στον ALPHA.  

Να θυμίσουμε ότι παρόμοια τακτική ακολουθούν και με το Σπύρο Σούλη που ενώ παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 την εκπομπή «Με το δεξί» στον ALPHA προβάλλουν συνεχώς την εκπομπή «Άλλαξέ το» που παρουσίαζε εκεί πριν από χρόνια και όχι την εκπομπή «Σπίτι από την αρχή» με τη Σίσσυ Φειδά που έχουν τώρα στο πρόγραμμά τους. Δεν θα μας κάνει λοιπόν καμία εντύπωση αν με την τακτική που ακολουθούν στο κανάλι της Κάντζας να εκμεταλλεύονται την επιτυχία των παρουσιαστών στα άλλα κανάλια, ανασύροντας από τα ράφια τους παλαιότερες εκπομπές, σύντομα δούμε από τον ALPHA και εκπομπές με το Νίκο Χατζηνικολάου. Τι να πει κανείς…!

Γρηγόρης Μελάς