Ο σύμβουλος της Μέρκελ απόψε στους Φακέλους!

Διαβάστε: τι θα δείτε απόψε στην εκπομπή.

Η εκπομπή του ΣΚΑΪ ανοίγει απόψε τους φακέλους της ελληνικής οικονομίας, αλλά και του Μπιν Λάντεν.

Ο σύμβουλος της Μέρκελ

Στην σκιά των αντιδράσεων για το άρθρο του Spiegel Online την Παρασκευή 6 Μαΐου με τίτλο «Η Ελλάδα σκέφτεται την έξοδο από το Ευρώ», και το οποίο έκανε το γύρο του κόσμου προκαλώντας – κατά ορισμένους αναλυτές – ακόμη και διακυμάνσεις στην τιμή του Ευρώ, ο σημαντικότερος ίσως σύμβουλος της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ μιλάει αποκλειστικά στον Αλέξη Παπαχελά και αποκαλύπτει ποια είναι η αλήθεια για το τι πραγματικά θέλουν οι Γερμανοί, αλλά και ποια περιμένουν ότι θα είναι τα επόμενα βήματα της Ελλάδας.

Τα επόμενα βήματα στην Οικονομίας

Ο καθηγητής Οικονομικών του Stern School of Business του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης ζωντανά από το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια και ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών, καθηγητής κ. Ιωάννης Στουρνάρας στο στούντιο της εκπομπής στην Αθήνα συζητούν με τον Αλέξη Παπαχελά και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου τα επόμενα βήματα στην Οικονομία. Τι σημαίνει αναδιάρθρωση, πώς θα έπρεπε να γίνει και τι κινδύνους ελλοχεύει για τους Έλληνες;

Οσάμα Μπιν Λάντεν

Ο νούμερο ένα τρομοκράτης στον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός μέλους της οικογένειάς του αλλά και μέσα από τις εμπειρίες του μεγαλύτερου διώκτη του. Με αφορμή την εκτέλεση του Οσάμα Μπιν Λάντεν από αμερικανικές ειδικές δυνάμεις στο Πακιστάν την περασμένη εβδομάδα, η Σοφία Παπαϊωάννου διηγείται κάποιες άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας του διαβόητου τρομοκράτη μέσα από μία αποκλειστική συνέντευξη με την πρώην σύζυγο του αδελφού του, Κάρμεν Μπιν Λάντεν. Ακόμη, στους Νέους Φακέλους είχε μιλήσει ο αξιωματούχος της CIA που ηγείτο της ειδικής ομάδας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για τον εντοπισμό του Οσάμα Μπιν Λάντεν στην δεκαετία του 1990 που αποκαλύπτει πόσες φορές είχε φτάσει στα ίχνη του τρομοκράτη η CIA.

Στις 23:00.