Ο Stephen Baldwin γίνεται Έλληνας για μια βδομάδα

Ο διάσημος ηθοποιός ετοιμάζει ντοκιμαντέρ με τις ομορφιές της Ελλάδας, με σκοπό να βοηθήσει στην προβολή της χώρας μας.

Ο Stephen Baldwin μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ και δεν κρύβει την αισιοδοξία του ότι η χώρα μας θα καταφέρει να ξεπεράσει την οικονομική κρίση.

Το ντοκιμαντέρ που γυρίζει στην Ελλάδα

«Έχουμε ένα όραμα και μια ιδέα στο μυαλό μας: να αφυπνίσουμε τους χριστιανούς παγκοσμίως, ώστε να έρθουν στην Ελλάδα και να επισκεφθούν τα ιερά μέρη της Νέας Διαθήκης και να τη δουν ως έναν τόπο χριστιανικό».

Ο ρόλος του στο ντοκιμαντέρ

«Είμαι ένας «Έλληνας για μία εβδομάδα». Ταξιδεύουμε σε διάφορες περιοχές της χώρας σας, ώστε να δείξουμε σε όλους, όποιοι και αν είναι και σε ότι κι αν πιστεύουν, πως η Ελλάδα έχει ιδιαίτερη σημασία για το χριστιανισμό και πως η Ελλάδα παραμένει Ελλάδα, όποια κι αν είναι η οικονομική της κατάσταση. Μπορεί η εντύπωση που έχει ο υπόλοιπος κόσμος αυτή τη στιγμή να μην είναι η καλύτερη, αλλά η πραγματικότητα της Ελλάδας είναι πολύ διαφορετική».

Τα ταξίδια του στην Ελλάδα

«Το ταξίδι μου, ιδιαίτερα στα Μετέωρα, ήταν μια εμπειρία μοναδική. Τα μοναστήρια που είναι χτισμένα σε αυτούς τους πανύψηλους βράχους μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Η αρχιτεκτονική τους είναι απλώς φανταστική και η ιστορία τους μαγευτική. Είμαι επίσης, ένας πολύς πιστός χριστιανός και το να επισκεφθώ την Κόρινθο με έκανε να νιώσω δυνατός! Αλλά η επίσκεψή μου στη γενέτειρα του Απόλλωνα, τη Δήλο, ήταν εξίσου μοναδική».

Διαβάστε ακόμα:

Βρετανοί:»Βρώμικοι και gay οι αρχαίοι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Ξένο κανάλι έκανε αφιέρωμα στην Eλλάδα με αποσπάσματα από πολύ γνωστή ελληνική εκπομπή!