Ο Σπύρος Σούλης ετοιμάζεται… να χορέψει!

Διαβάστε λεπτομέρειες

Πολλοί από τους παρουσιαστές… καίγονται για να δουν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν αφού τα κανάλια τους έχουν στο… πορτοκαλί, περιμένοντας να περάσει ο καιρός για να πάρουν τις τελειωτικές αποφάσεις τους.

Λίγοι εξ αυτών είναι οι τυχεροί που περνούν ένα ήρεμο καλοκαίρι έχοντας διασφαλίσει την παραμονή τους στο τηλεοπτικό τοπίο και για την επόμενη σεζόν. Βέβαια, για να λέμε και των παρουσιαστών το δίκιο, όσοι έχουν πάρει το πράσινο φως είναι επειδή έχουν καταφέρει να βγουν νικητές στη μάχη της τηλεθέασης. Ένας από αυτούς λοιπόν είναι και ο Σπύρος Σούλης που η εκπομπή του «Με το δεξί» στον ΑΝΤ1 κατάφερε να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις. Ιδιαίτερα η ειδική αποστολή στην Ηλεία που οργάνωσε ο αρχιτέκτονας με το κανάλι του Αμαρουσίου και έφτιαξαν το σπίτι για τη δεκαπενταμελή οικογένεια Διαμαντόπουλου είχε συγκινήσει το πανελλήνιο κάνοντας ρεκόρ τηλεθέασης.

Έτσι, είναι σίγουρο ότι ο Σπύρος Σούλης θα μπει πάλι με το δεξί στο τηλεοπτικό τοπίο και την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο αρχιτέκτονας μαζί με την ομάδα του πιάνει δουλειά λίγο μετά τις 20 Αυγούστου και ήδη έχουν αποφασίσει τα πρώτα σπίτια που θα φτιάξουν. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και αυτές τις μέρες, στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής φτάνουν συνεχώς καινούργια γράμματα από τηλεθεατές που θέλουν να λάβουν μέρος στην εκπομπή και να τους φτιάξει ο Σούλης το σπίτι.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΑΝΤ1 είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πορεία της εκπομπής και για το λόγο αυτό και δεν θέλει να απασχολήσει το Σπύρο Σούλη σε άλλες εκπομπές του. Έτσι, είναι αδύνατο ο γνωστός αρχιτέκτονας να λάβει μέρος στο «Queer Eye» που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 αφού το κανάλι του Αμαρουσίου θέλει ο Σούλης να συνεχίσει να ρίχνει βάρος στην εκπομπή του που απαιτεί πάρα πολλή δουλειά. Βέβαια, θεωρείται πολύ πιθανό όταν ολοκληρώσει τα γυρίσματα για την εκπομπή του να λάβει μέρος στο επόμενο «Dancing with the stars». Άλλωστε με την εμφάνισή του στον προηγούμενο κύκλο πήραμε μία ιδέα και για τις χορευτικές του ικανότητες. Προς το παρόν όμως, ο Σούλης θα… χορέψει «Με το δεξί»!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμη: 25 οικογένειες μπήκαν σε νέα σπίτια χάρη στο «Με το δεξί»
Συγκινητικές στιγμές στην επιτυχημένη αποστολή του «Με το δεξί» στην Ηλεία
Υποψήφια ονόματα για το Dancing with the Stars 3