Ο Σπύρος Μπιμπίλας για την αγωγή στον Αλέξη Κούγια: «Του είπα καλημέρα κι έφαγα ένα βρισίδι απερίγραπτο»

Σπύρος Μπιμπίλας

"Δεν είχα καμία σχέση, ξαφνικά άρχισε να μιλάει περί μετριότητας, περί μεθοδευμένης κατάστασης ότι εγώ κινούσα τα νήματα κι έβρισκα αυτούς τους ανθρώπους".

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος στο Πρωινό το πρωί της Πέμπτης και μίλησε για την αγωγή κατά του Αλέξη Κούγια, μέσω της οποίας ζητά 225.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε τα εξής: «Έχω κάνει την αγωγή εδώ και επτά μήνες. Αυτό που πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι είναι πώς μία αγωγή έφυγε από τα γραφεία, όταν ούτε εγώ, ούτε η δικηγόρος μου την έχει δώσει στη δημοσιότητα. Δεν σκοπεύω να αποσύρω την αγωγή. Όπως κάθε πολίτης που προσβάλλεται από έναν άλλο πολίτη, πρέπει να βρω το δίκιο μου ώστε κάποια στιγμή όσοι βγαίνουν και ακολουθούν τη μέθοδο του κ. Κούγια να πρέπει να το ξανασκεφτούν.

Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που να με έχει θίξει. Αν θυμάστε, από την πρώτη ημέρα που έγινε το θέμα με τον κ. Λιγνάδη, μέσα στην αγωγή που είχε κάνει, μιλούσε για εμένα. Ενεπλάκη το όνομά μου, ως ένας από τους υπεύθυνους που κάναμε κάτι για τον κ. Λιγνάδη. Δεν είχα καμία σχέση, ξαφνικά άρχισε να μιλάει περί μετριότητας, περί μεθοδευμένης κατάστασης ότι εγώ κινούσα τα νήματα κι έβρισκα αυτούς τους ανθρώπους».

«Του είπα καλημέρα κι έφαγα ένα βρισίδι απερίγραπτο παρουσία κι άλλων ανθρώπων», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.