Ο Σπύρος Χαριτάτος αποχαιρέτησε με… «μια ολιγόμηνη περιπέτεια, μένει η αξιοπρέπειά μας»!

Σπύρος Χαριτάτος

"Αυτό που μένει στο τέλος τι είναι; Η αξιοπρέπειά μας"!

Η εκπομπή Ξυπνάμε Μαζί με τον Σπύρο Χαριτάτο ολοκληρώθηκε και στη θέση της έρχεται από τη Δευτέρα η εκπομπή Από Νωρίς που μετακομίζει από το Σαββατοκύριακο στις καθημερινές. Ο Σπύρος Χαριτάτος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και… όποιος κατάλαβε, κατάλαβε:

«Αυτή είναι η παρέα του Ξυπνάμε Μαζί. Ζήσαμε μια εξάμηνη ολιγόμηνη περιπέτεια, το κάναμε όμως με πειθαρχεία, με συνείδηση και με πάθος για ενημέρωση πάθος για να ζούμε τις καλύτερες στιγμές μαζί. Γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και με αξιοπρέπεια παλεύουμε, όπως κι εσείς πρέπει να συνεχίσετε να παλεύετε με αξιοπρέπεια. Πάνω απ’ όλα αξιοπρέπεια. Ευχαριστούμε τους πάντες, να είστε καλά. Αυτό που μένει στο τέλος τι είναι; Η αξιοπρέπειά μας! Όμορφη μέρα! Προσέξτε τους στίχους και δείτε τα πρόσωπά μας! Καλό καλοκαίρι»!

Η επίσημη ανακοίνωση του Epsilon

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, από τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, αλλάζει μέρες μετάδοσης και θα μας μεταφέρει την επικαιρότητα καθημερινά και ζωντανά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 07.00, από τη συχνότητα του Epsilon TV.

Ο Βαγγέλης Γιακουμής, η Ανθή Βούλγαρη και η Δέσποινα Βλεπάκη, συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό και με αμείωτη ένταση να μας ενημερώνουν από Δευτέρα έως Παρασκευή για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο .

Με πλούσιο ρεπορτάζ, έγκαιρη πληροφόρηση, ζωντανές συνδέσεις και όλες τις τελευταίες ειδήσεις, η πρωινή δημοσιογραφική παρέα του «ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ», θα μας μεταφέρει τα γεγονότα τη στιγμή που συμβαίνουν.

Τα Σαββατοκύριακα τη σκυτάλη της πρωινής ενημέρωσης παίρνει η εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παντού», με τον Πέτρο Κουσουλό και την Βάσω Μητρομάρα.

Από το Σάββατο 4 Αυγούστου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 07.00 ο Πέτρος Κουσουλός και η Βάσω Μητρομάρα θα μας δίνουν τον παλμό της επικαιρότητας του Σαββατοκύριακου ζωντανά από τη συχνότητα του Epsilon TV.

Όλη η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής μεταδίδει το ρεπορτάζ με ζωντανές συνδέσεις και πλούσιο υλικό. Έγκριτοι καλεσμένοι στο studio αναλύουν όλες τις πτυχές των γεγονότων για μια αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση.