Ο Σουλεϊμάν στο πεδίο της μάχης!

Τι περιλαμβάνει το αποψινό τηλεοπτικό μενού;

 16:50 ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 40: Η Σουρεγιά είναι συντετριμμένη καθώς βρίσκει το πτώμα του συζύγου της, Χασάν. Η Μινέ γνωρίζει πια όλη την αλήθεια και δεν ξέρει ποιο δρόμο να ακολουθήσει. Ο Τουράν ψάχνει απεγνωσμένα τη Σαμπαχάτ αλλά δεν μπορεί να την βρει.

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 181: Η Ζωή ανακοινώνει στο Ρώσο ότι αυτή και ο Θόδωρος θα γίνουν ανάδοχοι γονείς του Λαγού. Ο Ρώσος λέει τα νέα στη Σάννυ που περνάει συμπτωματικά από το σπίτι και αυτή απορεί και συγκινείται από την πρωτοβουλία και την απόφαση του Ρώσου να αναλάβει τον μικρό. Η Αλεξάνδρα παραδέχεται στον Κίμωνα τα αισθήματά της γι’ αυτόν και καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Η Φαίη λέει στον Σταύρο για την επίσκεψη του ‘Αρη και αποφασίζουν από κοινού να μην ασχοληθούν ξανά μαζί του. Η Τάνια επισκέπεται τον Δημήτρη και ζητά να μάθει πληροφορίες για τη Λένα, που αγνοείται. Ο Σταύρος προτείνει στη Φαίη να πάνε εκδρομή και εκείνη δέχεται ευχαρίστως. Η Χρύσα λέει στον 'Αρη αυτά που έμαθε από τον Σάκη και πως ο Σταύρος κάνει αναλήψεις από άγνωστες τράπεζες μακρινών χωρών…

21:00 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 93-94 Ο Οθωμανικός στρατός διψά για τη νίκη. Ο Σουλεϊμάν διοικεί τον στρατό του με ψύχραιμο τρόπο. Όλα λειτουργούν έτσι όπως θέλει, αλλά πρέπει να έχει τα μάτια του ανοιχτά. Ο Ηγεμόνας Μουσταφά, συμμετέχει πρώτη φορά σε εκστρατεία. Η Χουρρέμ είναι μόνη στο παλάτι. Η Βαλιντέ δεν χάνει χρόνο και βάζει το σχέδιό της σε εφαρμογή. Το γεγονός ότι ο Σουλεϊμάν θα φύγει σε εκστρατεία, κάνει την Χουρρέμ να βλέπει τρομερούς εφιάλτες. Άδικα εκείνος προσπαθεί να την καθησυχάσει. Τελικά με την αναχώρησή του Εξοχότατου, αποδεικνύεται πως η Χουρρέμ δεν φοβόταν άδικα. Η Βαλιντέ είναι αποφασισμένη να την ξεφορτωθεί. Δεν αποφεύγει να εφαρμόσει το ανελέητο σχέδιό της. Στο χαρέμι δεν περνάει μέρα που να μη συμπεριλαμβάνει κάποιο γεγονός. Αθώες παλλακίδες γίνονται θύματα φρικιαστικών γεγονότων. Η ανησυχία στο χαρέμι συνεχώς αυξάνεται. Οι παλλακίδες θεωρούν τη Χουρρέμ υπεύθυνη για τα γεγονότα, με αποτέλεσμα να βρεθεί αντιμέτωπη με ένα μίσος που δεν περίμενε. Ο Ηγεμόνας Μουσταφά που συμμετέχει στην πρώτη του εκστρατεία, δεν μπορεί να εμποδίσει τον ενθουσιασμό του. Μόνο που τα πράγματα δεν πηγαίνουν έτσι όπως τα περίμενε, αφού έρχεται αντιμέτωπος με τον θάνατο. Ο Σάρλκεν, παρ' όλο τον μεγάλο στρατό του, διστάζει να αντιμετωπίσει τον Σουλεϊμάν. Ο Σουλτάνος, μέσω των απεσταλμένων του, καλεί τον Σάρλκεν στο πεδίο της μάχης. Ποια θα είναι η απάντηση του Σάρλκεν στον Σουλεϊμάν; ..

Διαβάστε ακόμα

Το νέο πολιτικό σκηνικό μετά την ψηφοφορία για τη λίστα Λαγκάρντ απόψε στην «Ανατροπή»