O ΣΚΑΪ πέρασε για πρώτη φορά το ALTER!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen Audience Measure για την εβδομάδα που μας πέρασε (21 – 27/3) το MEGA παραμένει στην πρώτη θέση με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 21,6% έναντι 18,4% του δεύτερου ΑΝΤ1. Ακολουθεί ο ALPHA με 15,4%, ενώ η μέση εβδομαδιαία τηλεθέαση του STAR έκλεισε στο 10,1%. Και κάπου εδώ ξεκινούν οι ανατροπές.

Η ΝΕΤ καταλαμβάνει την πέμπτη θέση με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 7,9% και ακολουθεί ο ΣΚΑΪ με 4,6%. Η μέση εβδομαδιαία τηλεθέαση του ALTER είναι πλέον στο 4,1% με μόλις μια μονάδα διαφορά από την ΕΤ3 (3,1%) ενώ η λίστα ολοκληρώνεται με την ΕΤ1 που βρίσκεται στο 2,7%.

Το ALTER μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα έχει χάσει πάνω από την μισή τηλεθέασή του και αυτό φυσικά οφείλεται στην πλήρη απουσία ζωντανού προγράμματος.

Η κάθετη πτώση τηλεθέασης έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους παρουσιαστές καθώς γνωρίζουν ότι ακόμη και να λυθούν τα προβλήματα επιστρέφοντας στους τηλεοπτικούς δέκτες θα πρέπει να δώσουν αγώνα για να μαζέψουν πίσω τους τηλεθεατές που έχουν μετακομίσει σε άλλα κανάλια.