Ο ΣΚΑΪ μηνύει τους ταξιτζήδες

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ έχει ως εξής:

Ομάδα ιδιοκτητών ταξί, συγκεντρώθηκε το πρωί έξω από το κτίριο του ΣΚΑΪ, απαιτώντας με χουλιγκανική συμπεριφορά από το σταθμό μας να χειριστεί με συγκεκριμένο τρόπο την είδηση που αφορά το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

Με χαρακτηριστικά όχλου, πέταξαν στον αύλιο χώρο του κτιρίου αιχμηρά αντικείμενα, σίδερα, πέτρες, ντομάτες, αυγά και μπουκάλια, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων, και προκαλώντας φθορές.

Επίσης, με υβριστικά συνθήματα, καταφέρθηκαν εναντίον του αρμόδιου υπουργού και του δημοσιογραφικού κλάδου, ενώ με χυδαίους χαρακτηρισμούς και απρεπείς χειρονομίες, ζητούσαν αυταρχικά, τη μετάδοση της είδησης, με τρόπο που να εξυπηρετεί τις θέσεις και τα συμφέροντά τους.

Παράλληλα, η ακραία, αντιδημοκρατική συμπεριφορά τους, δημιούργησε προβλήματα στη λειτουργία του σταθμού, καθώς η προσέγγιση και η είσοδος εργαζομένων, δεν ήταν εφικτή καθ’ όλο το διάστημα της συγκέντρωσης. Ο ΣΚΑΪ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για τα έκτροπα και τις παρανομίες που σημειώθηκαν σήμερα έξω από τις εγκαταστάσεις του στο Φάληρο…..

Η εισαγγελία Πειραιά θα διερευνήσει τη διάπραξη τυχόν παράνομων πράξεων και τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτές καθώς οι παράνομες συμπεριφορές έχουν καταγραφεί από τις τηλεοπτικές κάμερες. Ο ΣΚΑΪ πάνω από 20 χρόνια, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, παραθέτοντας όλες τις απόψεις.

Μάλιστα τροποποιώντας το πρόγραμμά του, επί μια ώρα έδωσε το λόγο σε ιδιοκτήτη ταξί που βρισκόταν ανάμεσα στους συγκεντρωμένους. Οι βιαιοπραγίες και η αυταρχική συμπεριφορά μιας μειοψηφίας, δεν θα φιμώσουν και δεν θα κατευθύνουν το σταθμό μας.

Διαβάστε επίσης:

Ταξί: Χτυπούν όσα ΜΜΕ δεν τους αρέσουν