Ο Σάββας φευγει… η Νάντια έρχεται

Ναι, απο εκεί που ο συνδυασμός είχε ως εξής : Χρήστος Φερεντίνος, Νάντια Μπουλέ και Σίσσυ Χρηστίδου, απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, το κανάλι προτίμησε τελικά να κρατήσει για το… ολόφρεσκο πρωινό του τον Χρήστο – εννοείται – και δίπλα του να βρίσκεται μόνο η Σίσσυ. 
 
Ετσι, διάφορα σενάρια άρχισαν να κυκλοφορούν με το τι θα κάνει τελικά η Νάντια αυτό τον χειμώνα στον ΑΝΤ1… Πολλοί έσπευσαν να πουν, πως μπορεί να της δοθεί η παρουσίαση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», όμως, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στα αυτάκια μου, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.. 
 
Η ξανθιά παρουσιάστρια, προχθές το μεσημέρι βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού στο Μαρούσι, όπου και είχε ραντεβού με τον γενικό διευθυντή προγράμματος, Γιάννη Λάτσιο. Η Νάντια ,λοιπόν, σε αυτό το ραντεβού ενημερώθηκε για το τι μπορεί να κάνει στον ΑΝΤ1 φέτος… 
 
Αποτέλεσμα; Οπως σας είπα, στην Νάντια προτάθηκε να αναλάβει την παρουσίαση του ψυχαγωγικού τηλεπαιχνιδιού, «Total Black Out», πόστο στο οποίο μέχρι τώρα ξέραμε πως θα βλέπαμε τον Σάββα Πούμπουρα. 
 
Ελα ,όμως, που ο Σάββας… φεύγει και η Νάντια έρχεται ! Και για να μην σπεύσετε να πείτε πως τον… έφαγε η Νάντια τον Σάββα και πάει σπίτι του, να σας πω με την σειρά μου, πως ο νεαρός παρουσιαστής πιθανότατα θα αναλάβει την παρουσίαση του επίσης πολυσυζητημένου τηλεπαιχνιδιού «Meet the parents», στο οποίο ουδέποτε έπαιξε η πιθανότητα να αναλάβει χρέη οικοδεσπότη, ο Χρήστος Φερεντίνος, γιατί κι αυτό γράφτηκε !

Νάνσυ Νικολαΐδου