Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στην Ελένη για την επιστροφή του στην νυχτερινή διασκέδαση!

Ο τραγουδιστής δηλώνει ευτυχισμένος που η οικογένεια του μεγαλώνει.!

Η Ελένη Μενεγάκη συνδέθηκε ζωντανά με το Diogenis όπου στις 5 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα ο Σάκης Ρουβάς. Ο τραγουδιστής βρίσκεται σε μια  μία πολύ δημιουργική φάση της ζωή. Επιστρέφει στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, δίνοντας για ακόμα μία χρονιά το δικό του στίγμα. Θα παρουσιάσει ένα αισθησιακό και διαδραστικό θέαμα σε ένα ατμοσφαιρικό live music cabaret. Μαζί του θα είναι η σέξι Αγγελική Ηλιάδη και το συγκρότημα Μέλισσες.

Η επιτυχία στα επαγγελματικά του συνδυάζεται με την οικογενειακή ευτυχία και αυτό μαζί με την αγάπη του κόσμου του δίνει όλη την ενέργεια που χρειάζεται! Ο Σάκης μίλησε  στην συνέντευξη τύπου που έδωσε και για τον ερχομό της δεύτερης κόρης του…

“Έχουν αλλάξει τα πάντα στον χώρο. Έχει γίνει πιο θεατρικός, πιο ζεστός και πιο ερωτικός. Έχουμε μια πολύ γερή δόση καμπαρέ στον χώρο αλλά και στην επιλογή αρκετών τραγουδιών όπως και στις ενορχηστρώσεις. Είναι ένας πολύ ερωτικός χώρος στον οποίο θέλω φέτος να είμαστε πολύ χαλαροί και να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας”, περιέγραψε ο Σάκης μιλώντας στην εκπομπή “Ελένη”.

Ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και σε ένα από τα πιο ευχάριστα γεγονότα της ζωής του που είναι η τρίτη εγκυμοσύνη της αγαπημένης του Κάτιας Ζυγούλη. Το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά του την δεύτερη κόρη του και ο Σάκης είναι ενθουσιασμένος που η οικογένειά του συνεχώς μεγαλώνει. “Υπάρχει μεγάλη ομορφιά σ’ αυτό. Τώρα που το ανακάλυψα δε σκοπεύω να το αφήσω!”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε βίντεο

Περισσότερα latest news »