Ο Σάκης Κεχαγιόγλου για την 35χρονη κατηγορούμενη – «Υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν αποκαλυφθεί»

Σάκης Κεχαγιόγλου

"Αυτός που διαπράττει ένα τέτοιο αδίκημα θέλει να καταστρέψει, να κάψει, να σημαδέψει για πάντα".

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης βρέθηκε, τα «Μεσάνυχτα» της Δευτέρας, ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη.

Ως εκπρόσωπος της γυναίκας που φέρεται να είναι η δράστις, ο κ. Κεχαγιόγλου αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με την επίθεση με βιτριόλι στην περιοχή της Καλλιθέας.

«Πρέπει η ίδια να δώσει τις εξηγήσεις της» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κεχαγιόγλου προσθέτοντας πως «στην  υπόθεση αυτή υπάρχουν ακόμα πράγματα που δεν έχουν αποκαλυφθεί. Ακούω και για εισφορά νέων στοιχείων στη δικογραφία. Εγώ την συμβούλεψα να πει την αλήθεια».

«Εναντίον της Έφης ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Εξέφρασα την νομική μου άποψη, καθαρά, χωρίς να πω ότι αδικήθηκε. Ότι η δίωξη δεν έπρεπε να γίνει έτσι. Έπρεπε να διωχθεί για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη» πρόσθεσε ο γνωστός δικηγόρος. «Αυτός που διαπράττει ένα τέτοιο αδίκημα θέλει να καταστρέψει, να κάψει, να σημαδέψει για πάντα. Δεν θέλει να σκοτώσει. Όποιος θέλει να σκοτώσει, παίρνει ένα πιστόλι και σκοτώνει».

Μια υπόθεση για την οποία σίγουρα αναμένονται πολλές, ακόμα, πληροφορίες να έρθουν στο φως…