O Robbie Williams έσπασε το χέρι θαυμάστριας του!

Τραυματίστηκε φαν κατά τη διάρκεια συναυλίας του τραγουδιστή...

Κανείς δε περίμενε ότι η εμφάνιση του απόλυτου σταρ, Robbie Williams, θα μπορούσε να προκαλέσει κυριολεκτικά ατύχημα, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να βρεθεί στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι.

Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Robbie Williams στο Newcastle, όταν o σταρ τραγουδούσε και χόρευε στη σκηνή. Κάποια στιγμή πλησίασε κον κόσμο για να χαιρετήσει τους χιλιάδες φανς του από κοντά, αλλά στραβοπάτησε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε μια γυναίκα η οποία είχε απλώσει το χέρι της για να αγγίξει τον Robbie.

O τραγουδιστής φυσικά δε κατάλαβε ότι η γυναίκα τραυματίστηκε και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα του.

Η είδηση έγινε γνωστή και έκανε τον γύρω του κόσμου , όταν η τραυματισμένη θαυμάστρια ,μίλησε για αυτό και επικοινώνησε και με την εταιρία παραγωγής του τραγουδιστή.

Το όνομα της είναι Μάργκαρετ Νας και όπως η ίδια είπε αμέσως μετά το ατυχές συμβάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους στο χέρι, οι γιατροί διέγνωσαν σπάσιμο και της έβαλαν γύψο και όπως λέει η ίδια ακόμα και μετά από μέρες συνεχίζει να πονάει.

Το χειρότερο όμως για αυτήν καθώς λεει και η κόρη της είναι ότι έχασε το υπόλοιπο της συναυλίας , αλλά εξέφρασε και το παράπονο πως ο Robbie δε της ζήτησε συγνώμη.