Ο Πέτρος Τατσόπουλος «πάγωσε» τον Άκη Παυλόπουλο: «Πολλά που θέλεις να πεις θα τα πω εγώ» – «Αποσύρομαι»

Τατσόπουλος Παυλόπουλος

"Αλλιώς μπορώ να σε ακούω, το κάνω κι αυτό, δεν με ενοχλεί", τόνισε ο γνωστός συγγραφέας.

Συζήτηση για το νομοσχέδιο που αφορά στην υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια είχαν στο πάνελ της εκπομπής «Σήμερα» ο Πέτρος Τατσόπουλος και η Άννα Καραμανλή. Ο γνωστός συγγραφέας και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξέθεσαν τις απόψεις τους γύρω από το θέμα, που έχει μονοπωλήσει το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον της πολιτικής συζήτησης.

«Αυτές τις ημέρες έχουμε δύο τεράστιες κακουργηματικές υποθέσεις που έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη, έναν φερόμενο μαστροπό και έναν φερόμενο δολοφόνο. Αυτό τι σημαίνει; Ότι αυτό που ονομάζουμε παραδοσιακό οικογενειακό πρότυπο δεν χρησιμοποιείται πάντα στη ζωή ως μπούσουλας αλλά και ως άλλοθι», ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Αυτό εκ των πραγμάτων ακυρώνει την αποτελεσματικότητα του προτύπου. Αυτές οι περιπτώσεις δεν είναι μία και δύο. Ετερόφυλοι κάνουν τις γυναικοκτονίες», τόνισε ο γνωστός συγγραφέας, με τους δύο παρουσιαστές να ζητούν διευκρινίσεις και να τον διακόπτουν.

«Άκη, αν δεν πω την πρόταση ολόκληρη… πολλά που θες να πεις θα τα πω εγώ. Αλλιώς μπορώ να σε ακούω, το κάνω κι αυτό, δεν με ενοχλεί», αντέδρασε ο Πέτρος Τατσόπουλος απευθυνόμενος στον Άκη Παυλόπουλο.

«Αποσύρομαι», είπε «απολογούμενος» ο παρουσιαστής, δίνοντας ξανά τον λόγο στον καλεσμένο.

«Και οι ετερόφυλοι εγκληματούν και οι ομόφυλοι εγκληματούν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι όλοι να έχουν τα ίδια θεμελιώδη δικαιώματα. Και επειδή είμαι κι εγώ υιοθετημένος, θα πρέπει να βάλουμε αυστηρότερους όρους σε αυτό, γιατί στην Ελλάδα «αγοράζουμε» πλέον τα παιδιά», επισήμανε αμέσως μετά ο Πέτρος Τατσόπουλος.