O Πέτρος Κωστόπουλος για τα πρωινά:, Χέ…η φοράδα στο αλώνι:

O Πέτρος Κωστόπουλος μέσα από το site του TORATORA,ξαναχτυπάει, και σχολιάζει την μάχη των πρωινών ,ψυχαγωγικών εκπομπών, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Καταρχήν θέλω να κάνω δύο εξηγήσεις στους «πονηρούς» που θα ψάξουν πάλι κάποια κόντρα: πρώτον όταν μιλάω για πρωινά βάζω και τον εαυτό μου μέσα μιας και το υπηρέτησα για 9 συναπτούς μήνες και δεύτερον την άποψη αυτή την έγραψα και στο Downtown και στο Nitro αρκετά χρόνια πριν και την είπα on camera στην «προσωπική» μου ρεπόρτερ την Κατερίνα Σουλιώτη στο Star όσο έκανα το πρωινό. Και κάτι ακόμα, αυτό που γράφω είναι από τους βασικούς λόγους που έφυγα από το πρωινό. Θα εξηγήσω λοιπόν κάτι που το έχουν γράψει κι άλλοι άνθρωποι όπως π.χ. ο Θέμος Αναστασιάδης, επανειλημμένα.
Στις πρωινές ώρες μέχρι τις 13:00-14:00 την τηλεόραση την παρακολουθούν πολύ λίγοι άνθρωποι. Πολύ λιγότεροι από το απόγευμα, ελάχιστο ποσοστό μπροστά σε όσους την παρακολουθούν το βράδυ και πολύ λιγότεροι από αυτούς που τη βλέπουν ακόμα και μεταμεσονύκτια μέχρι τη 1- 1 και 30. Το πρωινό είναι μόνο μεγαλύτερο απ΄το πιο πρωινό.
Διαβάστε περισσότερα στο toratora…