Ο Πέτρος Κωστόπουλος ανακρίνει τον Χρήστο Φερεντίνο και την Shaya

Τι θα δούμε απόψε στην TV; Το zappIT προτείνει...

Λίγες μέρες πριν την Πρωτοχρονιά και η τηλεόραση δηλώνει παρούσα με επιλογές για όλα τα γούστα…

Στις 9.00μ.μ., ξεκινά η Ζωή της άλλης με συγκλονιστικές εξελίξεις, καθώς οι μέρες για την Ξένια, αλλά και για τη σειρά, τελειώνουν.

Η Στέλλα παρακαλεί τον πατέρα της να βοηθήσει τον Αλέξη, που έχει συλληφθεί από Ισραηλινούς στη Γάζα. Η Ξένια πάει στον Σήφη πρωινό στο κρεβάτι, αλλά ένα αναπάντεχο γεγονός της αλλάζει τα σχέδια. Η Κάτια ζητάει από τον Ανδρόνικο να συναντηθούν, γιατί έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό. Ο Ακριτίδης μαθαίνει για την πιθανή ανάμειξη του Σωτήρη στην υπόθεση του Σήφη. Αποφασίζει να το ψάξει περισσότερο… Η Ελπίδα ζητάει από τη Ντορίτα να μεσολαβήσει για να μάθουν από τη Στέλλα νέα του Αλέξη…

Μείνετε συντονισμένοι στο Μega και δείτε αμέσως μετά, το Junior Master Chef με τους μικρούς μάγειρες να μας αφήνουν άφωνους με τις μαγειρικές τους ικανότητες!…

Στο σημερινό επεισόδιο το τεστ δημιουργικότητας έχει ως βασικό υλικό τα μανιτάρια..

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έρχεται στις οθόνες μας, στις 11.15 μ.μ. στον ΑΝΤ1, έτοιμος να ανακρίνει τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Shaya.

Το Star στις 10.00μ.μ., θα μας κρατήσει συντροφία με την ελληνική κομεντί «Πρώτη φορά μόνος» . Ο μικρός γιος ενός διάσηµου πολιτικού πηγαίνει στην Κρήτη για να βαφτίσει το µωρό ενός υποψήφιου βουλευτή. Εκεί θα γίνει «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΟΝΟΣ»… για το καλό της Δηµοκρατίας και την αγάπη του πατέρα του.

Διαβάστε ακόμη:

Πρωτοχρονιάτικο «Πρωινό ΑΝΤ1» το …βράδυ!

Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Alpha!

Κάποια παλιά Χριστούγεννα με Αλέξια, «Απαράδεκτους» και Καίτη Γαρμπή