«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή»

Πέτρος Φιλιππίδης

«Το κρίσιμο είναι να είναι παρών στο δικαστήριο και με τη βοήθεια των γιατρών θα συνεχίσει να είναι παρών ο Πέτρος Φιλιππίδης».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισης Κική Πακιρτζίδου, η οποία μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Το αν υπάρχουν θύμα ή θύματα θα το πει το δικαστήριο με την απόφασή του. Η καταγγέλλουσα λοιπόν του κυρίου Φιλιππίδη για βιασμό συνέχισε την κατάθεσή της κεκλεισμένων των θυρών. Ερωτήθηκε από τους συνηγόρους της Πολιτικής Αγωγής, από τον κύριο Δημητρακόπουλο, και συνεχίζει την κατάθεσή της στις 14 του μηνός όπου θα ερωτηθεί και από έμενα.

Θα είχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να είναι οι πόρτες ανοιχτές δηλαδή, να είναι δημόσια η συνεδρίαση και να παρακολουθήσει ο κόσμος κι εσείς οι δημοσιογράφοι το τι έχει να πει η συγκεκριμένη μηνύτρια – καταγγέλλουσα», είπε αρχικά η δικηγόρος.

Δείτε στο 5:20 όσα είπε η δικηγόρος

Η κυρία Κική Πακιρτζίδου είπε στη συνέχεια για την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη: «Λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, έχει προβλήματα υγείας, αλλά το κρίσιμο είναι να είναι παρών στο δικαστήριο και με τη βοήθεια των γιατρών θα συνεχίσει να είναι παρών ο Πέτρος Φιλιππίδης».