«Ο πάτερ Αντώνιος δεν θα αφήσει τα παιδιά»: Η Πρεσβυτέρα σπάει τη σιωπή της για την Κιβωτό του κόσμου

Πατέρας Αντώνιος

"Όλα έχουν ανατραπεί, δεν έχουμε κάποιο σπίτι δικό μας, γιατί το σπίτι μας ήταν πάντα η Κιβωτός..."

Για όσα ήρθαν στο φως για την Κιβωτό του Κόσμου, όπου πρωταγωνιστής είναι ο πάτερ Αντώνιος, τοποθετήθηκε η πρώην πρόεδρος και σύζυγος του πατέρα Αντώνιου, η γνωστή Πρεσβυτέρα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης.

Μάλιστα, η Σταματία Γεωργαντή τόνισε πως ο πατέρας Αντώνιος δεν πρόκειται να αφήσει τα παιδιά και την ΜΚΟ που έφτιαξε παρά το σάλο με την Κιβωτό του Κόσμου. Όπως υποστηρίζει, πλέον και ίδια και ο σύζυγός της ζουν μόνο με τον βασικό μισθό του ιερέα, και περιμένοντας τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, φιλοξενούνται σε σπίτια φίλων.

«Όλα έχουν ανατραπεί, δεν έχουμε κάποιο σπίτι δικό μας, γιατί το σπίτι μας ήταν πάντα η Κιβωτός. Μέναμε εκεί και δίναμε όλο μας το χρόνο και όλη μας τη ζωή. Και τώρα, όλο αυτόν τον χρόνο, είμαστε φιλοξενούμενοι πότε στο ένα σπίτι, πότε στο άλλο. Τα συναισθήματά μας, καταλαβαίνετε πως μπορεί να είναι. Απογοήτευση, νιώθουμε όλη αυτήν την αδικία εις βάρος μας, όλη αυτή τη λάσπη που μας έχει πνίξει, όλο αυτό το διάστημα».

Επίσης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως επί δικής της προεδρίας στην ΜΚΟ της Κιβωτού, αρνείται ότι εκείνη και ο ιδρυτής της δομής χρησιμοποιούσαν χρήματα της Κιβωτού για προσωπικές τους ανάγκες και ότι, όταν απομακρύνθηκαν από την δομή, τα ταμειακά διαθέσιμα της Κιβωτού ήταν 13.7 εκατομμύρια ευρώ.