O Παπακαλιάτης και o Λιγνάδης στην Ελένη

Δείτε την συνέντευξή τους στην "Ελένη"

Ο λόγος ήταν πως αν και με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη είχαν μία οικειότητα, με την Δημήτρη Λιγνάδη δεν ήξερε αν μπορούσε να τα καταφέρει.

Βέβαια ο Δημήτρης Λιγνάδης προσπάθησε από την αρχή να σπάσει τον πάγο, κάνοντας πλάκα με την αγωνία της.

«Τι να κάνω ρε Ελένη να πάρω κάμψεις κάτω για να χαλαρώσουμε;» είπε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια μίλησαν για την θεατρική τους παράσταση με το έργο «Αμαντέους», τόσο για το πως ξεκίνησε η συνεργασία τους, όσο και για την ουσία της.

Ο Δημήτρης Λιγνάδη μίλησε ακόμη για το γεγονός πως εδώ και αρκετά χρόνια δεν κάνει τηλεόραση και για ποια προγράμματα βλέπει. Η απάντησή του προκάλεσε έκπληξη στην Ελένη…

Δείτε τι είπαν:

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν ακόμα για τα συναισθήματά τους πάνω στην σκηνή και το πως επηρρεάζονται από το κοινό που έχουν, αλλά και τις σκληρές κριτικές που έχουν δεχτεί. Αναφέρόμενος στον πατέρα του που ήταν κριτικός είπε:

«Ο πατέρας μου δεν έγραψε ποτέ κριτική για εμένα. Μία φορά με ανέφερε και είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν μπορώ να εκφέρω κρίση γιατί τυχαίνει να είναι γιος μου.Όλοι οι μεγάλοι ρόλοι που έπαιξα ήταν μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Επίσης στο προφορικό ο πατέρας μου δεν μου είπε ποτέ τίποτα. Ούτε εγώ τον ρωτούσα…» με την Ελένη να απαντά σε όλα αυτά… «μωρέ είναι πολύ κανονικός!».

Δείτε το:

Από την κουβέντα τους δεν έλειψε και ο έρωτας και πως αυτός επιδρά στη δημιουργία.

«Πως γίνεται εγώ, εσύ και εσύ να κάνουμε μία τέτοια συζήτηση και να συμφωνούμε;» αναρωτιόταν η Ελένη.

Διαβάστε ακόμα:

Όταν η Άννα συνάντησε την Ελένη…

Η έκπληξη της Ζέτας στην Ελένη και ο εκνευρισμός με συνεργάτη της εκπομπής!