Ο Παπαδάκης εξήγησε το λόγο που οδήγησε στη διακοπή σήματος του ΑΝΤ1

Σήμερα θα μεταδοθούν οι εκπομπές Ράδιο Αρβύλα και Όλα Μπάχαλο Φέτος.

Μετά την ανακοίνωση με τη συγνώμη του ΑΝΤ1 για τη διακοπή του σήματός του χθες το βράδυ, ο Γιώργος Παπαδάκης εξήγησε σήμερα τι ακριβώς συνέβη και ζήτησε με τη σειρά του συγνώμη από τους τηλεθεατές.

«Είμαστε ακόμα ζωντανοί στο σχοινί, θα φανεί στο χειροκρότητμα.», είπε ο δημοσιογράφος στην έναρξη του Πρωινό ΑΝΤ1 και συνέχισε: «Τι ήταν αυτό το πράγμα χθες ρε παιδί μου; Τι γκαντεμιά! Είμαστε η πρώτη ζωντανή εκπομπή και θέλουμε να σας ζητήσουμε συγνώμη για τη διακοπή του σήματος του σταθμού. Χθες βρισκόμασταν σε μια φοβερή κινητοποίηση, όλο το τεχνικό τμήμα του σταθμού -που δεν ευθύνεται για τη βλάβη. Ήταν ένα πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην τροφοδοσία του ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν υπήρχε η δυνατότητα να έχουμε ούτε σήμα, ούτε πρόγραμμα».

Ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε και στις εκπομπές Ράδιο Αρβύλα και Όλα Μπάχαλο που δεν βγήκαν στον αέρα, διευκρινίζοντας: «Σήμερα θα μεταδοθεί κανονικά το πρόγραμμα. Τέλος καλό, όλα καλά»… 

Απόψε, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής: 21:15 Σουλεϊμάν ο Mεγαλοπρεπής – 22:15 Son – 23:15 Ράδιο Αρβύλα - 00:30 Όλα μπάχαλο φέτος. Η εκπομπή Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο δεν θα μεταδοθεί σήμερα.

http://www.youtube.com/embed/OM_9rcBQ1PI

Διαβάστε ακόμα:

H συγνώμη του ΑΝΤ1 για το τεχνικό πρόβλημα!

Τρελάθηκε το σήμα στον ΑΝΤ1! Χάθηκε η εικόνα για πολλή ώρα!