Ο Παναθηναϊκός σε …Έκλειψη

Τι περιλαμβάνει το τηλεοπτικό μενού;

16:50 ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8: Ο λυκειάρχης καλεί για άλλη μια φορά τους γονείς της Μινέ και τους ανακοινώνει πως αν ισχύουν οι φήμες για την κόρη τους, θα αποβληθεί από το σχολείο, για το λόγο αυτό τους ζητά βεβαίωση γυναικολόγου. Την ίδια ώρα, ο Σινάν, στην Αμερική όπου βρίσκεται, τραυματίζεται σοβαρά κατά τη διάρκεια ενός επικίνδυνου αθλήματος.

17:50 SILA – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127: Ο Ντιλαβέρ μαθαίνει ότι εξαιτίας της Τζερέν, οι κατηγορίες εναντίον του Μπερζάν αποσύρονται. Η ίδια τού ανακοινώνει ότι είναι αναγκασμένη να φύγει από την πόλη και ότι οι δυο τους δεν μπορούν να είναι μαζί. Διαλυμένος, ο Ντιλαβέρ δηλώνει στη Σιλά και τον Μποράν ότι θέλει να φύγει από την εταιρία. Ο λόγος της παρουσίας του εκεί ήταν να τους εκδικηθεί αλλά πλέον είναι άλλος άνθρωπος. Η Εσμά γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει την απόφασή του. Συγκρούονται και κατά τη διάρκεια του καβγά, εκείνη χάνει την ισορροπία της και πέφτει…

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 149: Ο Δημήτρης ενημερώνει την Αλεξάνδρα ότι θα πρέπει να λείψει για λίγες μέρες σε επαγγελματικό ταξίδι και μπλοφάρει ζητώντας της να τον συνοδεύσει. Η 'Αννα υποψιάζεται ότι ο Γρηγόρης επηρέασε το Δημήτρη εναντίον της Κρίστης. Ο Θεόφιλος εύχεται στον Σιμόν καλή τύχη. Η Βίκυ προετοιμάζεται για το ρομαντικό ταξίδι της με τον Δημήτρη ενώ η Ζωή και η Μαρία ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας του Θόδωρου. Ο Σταύρος συναντά τη Φαίη μετά από παράκληση της Φρύνης να τη συμβουλεύσει να μη φύγει για την Θεσσαλονίκη. Οι δυο νέοι έχουν μία ειλικρινή και γεμάτη τρυφερότητα συζήτηση που αφήνει τη Φαίη με δάκρυα στα μάτια. Είναι εμφανές ότι ο έρωτάς τους δεν έχει σβήσει… Ο 'Αρης και η 'Αντα μπαίνουν στο σπίτι της 'Αννας όπου ανακαλύπτουν το περίφημο υπόγειο του Μπίλυ. Τα ευρήματα τους δημιουργούν περισσότερα ερωτηματικά στον 'Αρη.

21:30 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ – ΑΝΤ1

Τότεναμ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο μεγάλος τελικός του Παναθηναϊκού στο EUROPA LEAGUE κόντρα στην Τότεναμ παίζει αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1!
Στις 21:30 το Pre Game Show μας βάζει στο πνεύμα του ματς με όλα τα τελευταία νέα και τις ζωντανές συνδέσεις.
Στις 22:05 ξεκινάει η live μετάδοση του αγώνα από το βροχερό Λονδίνο. Η κρίσιμη αναμέτρηση των πρασίνων απέναντι στους «πετεινούς» και το κυνήγι της νίκης, για τους 32 του θεσμού, σε περιγραφή του Μιχάλη Τσώχου.
Αμέσως μετά, στις 00:05 ακολουθεί η εκπομπή EUROPA LEAGUE LIVE με τον Ιάκωβο Φιλιππούση σε ζωντανή σύνδεση με το White Hart Lane. Όλο το ρεπορτάζ και ο απόηχος της προσπάθειας του τριφυλλιού, οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης στον Γιώργο Τριανταφυλλίδη, όλα τα γκολ της τελευταίας αγωνιστικής, καθώς και οι ομάδες που πήραν το εισιτήριο για τα knockout ματς.

22:00 THE TWILIGHT SAGA: ΕΚΛΕΙΨΗ – STAR

Ενώ η Μπέλα περιμένει την αποφοίτησή της για να ζήσει πια ελεύθερη τον έρωτα της με τον Έντουαρντ, ο Τζέικομπ αποφασίζει να τη διεκδικήσει. Από τη μια στιγμή στην άλλη βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα στον έρωτά της για τον Έντουαρντ και την φιλία της με τον Τζέικομπ. Το δίλλημα είναι τεράστιο και η απόφασή της θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για την αναζωπύρωση του μίσους μεταξύ λυκανθρώπων και βρικολάκων, ακόμα και να προκαλέσει ένα νέο πόλεμο. Παράλληλα, μία σειρά από μυστηριώδεις εξαφανίσεις στο Σιάτλ, γεννούν την ιδέα στον Έντουαρντ πως η Μπέλα μπορεί να βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Η Μπέλα θα πρέπει να πάρει τη σημαντικότερη απόφαση της ζωής της… 

22:05 ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ – ΝΕΤ

Eπεισόδιο 7: Παράνομες συσκευές παρακολούθησης ανακαλύπτονται στα γραφεία ενός ακρο-αριστερού κόμματος και όλα δείχνουν ότι ευθύνονται οι Μυστικές Υπηρεσίες της Δανίας. Το γεγονός αυτό θέτει σε αμφιβολία τη φιλία της Μπιργκίτε με την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, αλλά και την εμπιστοσύνη της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης. Παράλληλα, η οικογενειακή ζωή της Μπιργκίτε παρουσιάζει δυσκολίες λόγω της συνεχούς απουσίας της.
Η Κατρίνε, παρόλο που βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση.

Διαβάστε ακόμα:

Πρωταγωνιστές: Από τα εφηβικά φιλιά… στις εκτρώσεις!