Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου υποκλίθηκε στους πυροσβέστες – «Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες»

Αλέξανδρος Παπαναστασίου

Το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου από τον ΑΝΤ1!

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι μαζί» εμφανίστηκε μέσω skype ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου το πρωινό της Τρίτης. Ο πολίστας και αργυρός Ολυμπιονίκης στους πρόσφατους αγώνες του Τόκιο θέλησε να στείλει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στους ανθρώπους που πληγώθηκαν βαριά από τα πύρινα μέτωπα τα τελευταία 24ωρα.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι μόνο για εμένα και την οικογένεια μου, γνωρίζουμε πόσο δύσκολα περνάνε όλοι οι Έλληνες αυτή την περίοδο και το μυαλό μας είναι μαζί τους από την πρώτη στιγμή. Αυτό που έχω να πω είναι ότι αυτό το μετάλλιο και αυτές οι νίκες που κάναμε, σημαίνουν δέκα φορές πιο πολά για εμάς απ’ ότι από μόνο του το μετάλλιο αν καταφέραμε με αυτό να δώσουμε έστω και για ένα λεπτό ένα χαμόγελο σε ανθρώπους που περνάνε δύσκολα».

Ένα μέρος του δικού μας σπιτιού στην Αγία Άννα κάηκε αλλά ευτυχώς ήταν μόνο υλικές οι ζημιές και όλα τα μέλη της οικογένειας μου, όπως και οι γείτονες μας, είναι καλά» πρόσθεσε ο αργυρός μας Ολυμπιονίκης στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1. «Θέλουμε να κάνουμε ότι μπορούμε και πνευματικά και υλικά με μια προσφορά που θεωρούμε χρέος μας να κάνουμε προς αυτούς τους ανθρώπους ώστε να τους βοηθήσουμε. Θέλουμε πραγματικά να υποκλιθούμε και να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους. Πυροσβέστες, εθελοντές και όσους έχουν διαθέσει έστω και το ελάχιστο από το υστέρημα τους για τους ανθρώπους που το χρειάζονται. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες αυτή την εποχή».