Ο Νίκος Παπανδρέου «αποχαιρετά» στο Live News τον Δημήτρη Κρεμαστινό

Νίκος Παπανδρέου

" Ήταν ένας ήρεμος άνθρωπος, παρά την αρκετή φασαρία, ήταν συμβιβαστικός με τις πολλές διαφορετικές απόψεις και μπόρεσε να ενώσει πολλές απόψεις"

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Νίκος Παπανδρέου για τον Δημήτρη Κρεμαστινό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής από τον κορονοϊό.

Ο κ. Παπανδρέου ναφέρθηκε στην ηρεμία που απέπνεε ο Δημήτρης Κρεμαστινός τόσο στην ιατρική, όσο και στην πολιτική, την οποία χαρακτήρισε ως το «πάθος του».

Μίλησε ακόμα για την σχέση τους με τον Ανδρέα Παπανδρέου και το πόσο ο θάνατός του, του είχε κοστίσει. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Για μένα ήταν ένας φίλος, ήταν και ο γιατρός μου. Οι επισκέψεις στο γραφείο του ήταν 10 λεπτά η εξέταση και στη συνέχεια ανάλυση των πολιτικών γεγονότων.

Είχε πάθος με την πολιτική, αλλά δεν το έβαλε ποτέ πάνω από τη δουλειά του. Επέστρεψε το 2009 στην πολιτική όταν έληξε το ασυμβίβαστο. Ήταν ένας ήρεμος άνθρωπος, παρά την αρκετή φασαρία, ήταν συμβιβαστικός με τις πολλές διαφορετικές απόψεις και μπόρεσε να ενώσει πολλές απόψεις.

Αυτό το τεχνοκρατικό, του επιστήμονα μπόρεσε να το δώσει και στην ιατρική και στην πολιτική.Τον θυμάμαι ως άνθρωπος και λιγότερο σαν γιατρό.

«Με τον Ανδρέα, είχαν μια έντονη σχέση εμπιστοσύνης, είχαν αυτό το διανοητικό επίπεδο επικοινωνίας.Ήταν πολύ στεναχωρημένος, έπαιρνε προσωπικά το βάρος πάνω του ως γιατρός.Όταν έφυγε ο Ανδρέας τον πείραξε πολύ προσωπικά».